024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1795,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Dirk Meeldijk

Dirk Meeldijk is geboren op 3 oktober 1958 in Hillegom en zingen is zijn passie!. Hij begon al vroeg met het zingen van echte Amsterdamse meezingers maar toen hij de muziek van Hazes ontdekte , wilde hij niets anders meer zingen. André was zijn grootste voorbeeld en zo zong hij tijdens karaoke, in café's of gewoon thuis, het ene naar het andere lied. Ook bezocht hij alle concerten en optredens die André gaf. Op een dag mocht hij André in het echt ontmoeten en bezocht hij hem in zijn kleedkamer, waarna nog vele andere ontmoetingen volgde. 

Dirk deed mee aan een aantal talentenshows waar hij uiteraard de nummers van André zong, maar André adviseerde hem zichzelf te blijven. Hierna bracht hij dan ook zijn eerste eigen nummer uit: “Ik hou van het leven” en al snel kwamen er nog meer nummers! De volgende singles “Zomer op het plein” en “Vier zomers lang” werden dan ook een groot succes. Dirk had de smaak helemaal te pakken en bracht de ene na de andere hit uit en sommige nummers bereikte dan ook de hitlijsten.

In Januari 2012 weet Dirk Meeldijk het grote publiek en zijn fans te verrassen met een nieuw nummer, maar met een andere genre. Hij brengt de single “Alle mensen zijn gelijk” uit die in een carnavalsbeat gezongen werd. Met zijn karakteristieke stemgeluid weet hij ieder volgend optreden het publiek ondersteboven te krijgen. Momenteel is Dirk nog veel aan het optreden en kun je Dirk Meeldijk nu ook uitnodigen op jouw feest of evenement via Lukassen!

Prijs Dirk Meeldijk boeken

Zou jij Dirk Meeldijk graag op jouw  feest, evenement of festival willen laten optreden? Boek hem dan via Lukassen! Wanneer je geïnteresseerd bent om Dirk Meeldijk te boeken, kun je contact met ons opnemen. Wij komen vervolgens altijd binnen dezelfde dag bij je terug met meer informatie over zijn beschikbaarheid en de kosten. De prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals de grootte van het feest en de hoeveelheid gasten. Wanneer we hier meer over weten, kunnen we je meer vertellen over de kosten. Dus neem contact met ons op! 

Ben je naast Dirk Meeldijk ook nog geïnteresseerd in andere artiesten die de Hollandse Hits zingen? Denk dan eens aan Dries Roelvink, Gerard Joling of John de Bever! Maar ook Wolter Kroes, Samantha Steenwijk en Corry Konings mogen niet in dit rijtje ontbreken. 

Neem contact met ons op

Ben je enthousiast over Dirk Meeldijk en kun je niet wachten te kunnen vertellen dat hij gaat optreden op jouw feest? Neem contact met ons op voor vragen of het boeken van een artiest. Wij helpen je zo snel en goed mogelijk verder. Met meer dan 60 jaar ervaring weten wij precies wat er allemaal nodig is om een onvergetelijk evenement te organiseren, en deze kennis delen we graag met je! Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma