024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
op aanvraag
Techniek
op aanvraag

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Boek Bee Gees Forever voor een onvergetelijk feest!

Welkom bij Lukassen, dé plek waar jouw evenement tot leven komt! Ben je op zoek naar de perfecte muzikale touch voor je feest of event? Zoek niet verder, want Bee Gees Forever is dé sensatie die je zoekt. Laat je betoveren door hun ongelofelijke sound en boek Bee Gees Forever voor een onvergetelijke ervaring. Lees snel verder om te ontdekken waarom deze tribute band een absolute must-have is voor jouw evenement.

Bee Gees Forever boeken: De magie van echte passie

Waarom zou je Bee Gees Forever moeten boeken? Simpelweg omdat deze getalenteerde groep muzikanten de magie van de legendarische Bee Gees tot leven brengt op jouw podium. Met een ongelooflijke passie voor het oeuvre van de gebroeders Gibb weten ze elk optreden om te toveren tot een waar spektakel. Het is geen wonder dat hun agenda snel volstroomt en dat heel Nederland valt voor hun charme.

The Tribute - Battle of the Bands (2024)

Een hoogtepunt in het succesverhaal van Bee Gees Forever was hun deelname aan het SBS6/Talpa programma 'The Tribute - Battle of the Bands' in 2024. Niet alleen de jury, maar heel Nederland was onder de indruk van de kwaliteit en passie van deze heren. Dit zette de band in een stroomversnelling en zorgde ervoor dat hun populariteit sky-high ging. Nu staan ze klaar om ook jouw event te laten bruisen!

Bee Gees Forever: Meer dan een Tribute Band

Bee Gees Forever is niet zomaar een tribute band; het is een groep die ontstaan is uit de creatieve geest van Timothy Drake. Timothy, voormalig frontman en bedenker van de broederband 'Queen Forever', wist na een intensieve zoektocht de perfecte mix van talent te vinden. Samen met Mike, Jeffrey, Martijn, Yme, Rik en Kevin vormen ze een hechte groep die garant staat voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Bee Gees Forever is ontstaan uit de creatieve visie van Timothy Drake, die eerder successen boekte met 'Queen Forever'. Na een zorgvuldige zoektocht kwam in 2023 de band volledig samen, met Mike als Barry Gibb, Jeffrey en Martijn als de "Gibb-broers", en Yme, Rik en Kevin als het talentvolle ritme- en melodiegedeelte. Het bleek een perfecte puzzel, tot grote vreugde van Timothy Drake.

De band overtreft niet alleen op muzikaal vlak, maar toont ook een indrukwekkende harmonie tussen de leden. Bee Gees Forever blaast het legendarische oeuvre van de gebroeders Gibb nieuw leven in, en dat werd hoog tijd!

Wil jij ook meegenieten van de magie van Bee Gees Forever? Wacht dan niet langer en boek deze sensationele tribute band voor jouw evenement. Bee Gees Forever staat klaar om jouw feest onvergetelijk te maken!

Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma