024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 4995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Robert van Hemert boeken bij Lukassen

Ben jij op zoek naar een geweldige toevoeging voor jouw evenement? Overweeg dan om Robert van Hemert te boeken via Lukassen. Deze talentvolle zanger uit Leiden staat garant voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Ontdek hier waarom Robert van Hemert boeken een fantastische keuze is voor elk feest of evenement!

Over Robert van Hemert

Robert van Hemert, geboren in 1993 te Leiden, is een zanger in hart en nieren. Zijn liefde voor muziek is al van jongs af aan duidelijk merkbaar, en dat enthousiasme deelt hij graag met het publiek. Naast zijn werk als schilder besloot Robert zijn passie voor zingen te volgen en begon op feesten en verjaardagen van vrienden en familie. Al snel groeide zijn optreden uit tot diverse podia door heel Nederland.

Biografie van Robert van Hemert

Robert's muzikale reis begon in 2017 met zijn eerste single 'Love You Voor Altijd'. Dit was slechts het begin, want al snel volgden hits als 'Zo Ver Weg', 'Jij Speelt Met Mijn Verlangen', 'Weet Dat Ik Bij Je Ben', en 'Minuten Duren Uren'. Zijn talent trok de aandacht van Cornelis Music, wat resulteerde in een platencontract en de release van 'Ik Wil Alleen Maar Jou'.

Niet alleen in de studio, maar ook op televisie liet Robert zijn talent zien. Hij schitterde in de SBS6 talentenjacht 'De Hollandse Nieuwe', waar hij met zijn vertolking van ‘Thuis Komen Pas De Tranen’ van Tino Martin de jury en kijkers wist te raken. Uiteindelijk werd hij bekroond als dé nieuwe volkszanger van Nederland, waarna hij mocht optreden bij 'De Toppers in Concert' en het Mega Piraten Festijn in Gelredome.

In 2023 zette Robert zijn succes voort met zijn hit 'Zoet, Zout, Zuur' en zijn uitverkochte concert in Stadsgehoorzaal Leiden. Zijn groeiende carrière en indrukwekkende optredens maken hem een must-have voor elk evenement. Robert van Hemert boeken via Lukassen betekent gegarandeerd een feest met topentertainment. Neem contact op en maak jouw evenement onvergetelijk met de geweldige klanken van Robert van Hemert!

Benieuwd of Robert van Hemert nog te boeken is voor jouw feest of evenement? Of wil je één van onze andere (cover)bands, acts of artiesten boeken? Wij denken graag met je mee! Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche hebben wij alle nodige kennis in huis om jouw feest, evenement of festival tot een groot succes te maken!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma