024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
op aanvraag
Techniek
op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Roxy Dekker - Anne-Fleur Vakantie

Wat begon als een vrolijk TikTok-filmpje groeit uit tot een enorme hit. De 18-jarige Roxy Dekker lanceerde afgelopen weekend haar single 'Anne-Fleur Vakantie', die binnen één dag al de Top 50 bereikte. Roxy plaatste een fragment van het nummer op TikTok als reactie op een volger. "De video kreeg meteen twintigduizend likes. Veel mensen vroegen of ik het nummer wilde afmaken. Ik dacht, waarom niet?"

Roxy Dekker boek je natuurlijk bij Lukassen!

Ze voltooide het nummer en stuurde het naar een producer. Hij zag er ook potentie in en samen maakten ze het nummer af. Het succes werd al snel duidelijk toen het nummer binnen één dag op nummer 46 in de Nederlandse Top 50 belandde. "Dinsdagochtend zei ik nog tegen mijn moeder: 'Dit was mijn hoogtepunt, er zit niet meer in.' Een paar uur later kwam ze naar me toe met het nieuws dat ik inmiddels op nummer 23 stond. Het nummer blijft maar stijgen, dat is echt geweldig om te zien." Ondanks dit immense succes heeft Roxy geen plannen om stil te zitten. Ze is momenteel ingeschreven bij de Wisseloord Academy en kan gebruikmaken van de Wisseloord Studio's, een van de grootste studio's in Nederland waar artiesten zoals Michael Jackson muziek hebben opgenomen. "Ik werk nu samen met een paar producers, maar ik ben vooral bezig met experimenteren in verschillende genres. Anne-Fleur Vakantie is leuk, maar uiteindelijk wil ik een meer serieuze richting opgaan. In ieder geval ben ik niet van plan om stil te zitten en ik wil nog veel meer uitbrengen."

Wil je graag Roxy Dekker boeken? Dat kan makkelijk en betrouwbaar bij artiesten boeken bureau Lukassen. Neem nu contact met ons op.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie