024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
op aanvraag
Techniek
op aanvraag
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Kevin!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Roxy Dekker op TikTok

'Anne-Fleur vakantie' begint als een vrolijk TikTok-filmpje en groeit uit tot een enorme hit voor de jonge singer-songwriter Roxy Dekker. Geboren in 2005, doet ze op jonge leeftijd al mee aan het junior songfestival. Helaas haalt ze niet het Junior Eurovisie Songfestival, gelukkig blijft Roxy wel zingen en begint ze haar eigen nummers te schrijven. Op TikTok begint haar grote succes na te worden uitgedaagd door een volger. Roxy plaatst een fragment van het nummer 'Anne-Fleur vakantie' op TikTok als reactie.
Roxy: "De video kreeg meteen twintigduizend likes. Veel mensen vroegen of ik het nummer wilde afmaken. Ik dacht, waarom niet?" Ze voltooit het nummer en stuurt deze naar een producer. Hij ziet ook potentie in het nummer en samen nemen ze het nummer op.
Roxy Dekker lanceert haar single 'Anne-Fleur Vakantie' en binnen één dag komt het nummer al binnen in de Nederlandse Top 50 op nummer 46.

Roxy Dekker en het succes Anne-Fleur Vakantie

"Dinsdagochtend zei ik nog tegen mijn moeder: 'Dit was mijn hoogtepunt, meer zit er niet meer in.' Een paar uur later kwam ze naar me toe met het nieuws dat ik inmiddels op nummer 23 stond. Het nummer blijft maar stijgen, dat is echt geweldig om te zien."
Dit immense succes heeft Roxy Dekker gemotiveerd door te gaan en vooral niet stil te zitten. Ze staat bij de Wisseloord Academy en kan gebruikmaken van de Wisseloord Studio's, een van de grootste studio's in Nederland waar artiesten zoals Michael Jackson muziek hebben opgenomen.

Vorig jaar zei Roxy: "Ik werk nu samen met een paar producers, maar ik ben vooral bezig met experimenteren in verschillende genres. Anne-Fleur Vakantie is leuk, maar uiteindelijk wil ik een meer serieuze richting opgaan. In ieder geval ben ik niet van plan om stil te zitten en ik wil nog veel meer uitbrengen."

Roxy Dekkers nieuwe single Sugar Daddy

'Anne-Fleur Vakantie' bereikt uiteindelijk de 5e plaats. Roxy Dekker schrijft nieuwe nummers en eind 2023 brengt ze de single Satisfyer uit. Een nummer verwant aan Airfryer van Roxy Dekker.
In maart 2024 verrast ze Nederland met het nummer Sugar Daddy.

Roxy Dekker wint een Edison

Haar successen worden ook erkend door de Nederlandse muziekindustrie en ze wordt in 2024 bekroond met een Edison als beste nieuwkomer. Dit nieuwe talent zal nog ver komen en vele harten veroveren met haar dansbare en vrolijke muziek.

Roxy Dekker boeken

Boek zangeres Roxy Dekker nu bij Lukassen. Wij zorgen ervoor, dat elk feest slaagt met meer dan 60 jaar ervaring als boekingsbureau en management van artiesten.

Roxy Dekker boeken doe je dus snel, makkelijk en voordelig bij Lukassen. Voor meer informatie, prijs van het boeken van Roxy Dekker of haar beschikbaarheid kun je vrijblijvend contact opnemen met ons. Wij denken graag met je mee en zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@lukassen.nl om gebruik te maken van onze jarenlange expertise.

Meer informatie, advies of hulp nodig?
Naast het boeken van Roxy Dekker denken wij graag mee over de verdere invulling van het programma voor jouw Hollandse avond, tentfeest of festival. Op de volgende twee pagina’s vind je de populaire Nederlandstalige artiesten en levenslied artiesten. Met ons team van jong en oud – bestaande uit betrokken specialisten, muzikanten en artiesten – weten wij als geen ander wat er speelt in de markt. 

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma