024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2495,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
Exclusief
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Russo Boeken voor Jouw Evenement

Met zijn unieke stijl en onmiskenbare talent weet Russo elk optreden tot een memorabele ervaring te maken. Lees verder om te ontdekken waarom Russo dé artiest is die jouw evenement onvergetelijk maakt.

Russo Boeken: Een Unieke Ervaring

Russo, ook wel bekend als Rutger van Eck, is niet zomaar een rapper en muziekproducent. Met zijn debuut-EP 'Vergeet Me Niet' veroverde hij al op jonge leeftijd de harten van muziekliefhebbers. Het album 'Eenzame Grote Dromers' uit 2021 toont zijn veelzijdigheid als artiest, waarbij hij niet alleen zijn rapvaardigheden, maar ook zijn talent als producer tentoonspreidt.

Waarom Russo?

Russo's muziek is niet alleen catchy en meeslepend, maar ook diepgaand en inspirerend. Zijn teksten raken een gevoelige snaar en zijn muzikale arrangementen zijn altijd verrassend en vernieuwend. Door Russo te boeken voor jouw evenement ben je verzekerd van een optreden dat nog lang bij je gasten zal nadreunen.

Biografie van Russo

Rutger van Eck, beter bekend als Russo, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Zijn debuut-EP 'Vergeet Me Niet' bracht hem onder de aandacht van het prestigieuze muzieklabel Top Notch, waar hij zijn eerste successen boekte. Met hits als 'Stapelgek' en 'Je Blik Richting Mij' heeft Russo niet alleen de Nederlandse muziekscene veroverd, maar ook een internationaal publiek weten te bereiken.

Russo's Artistieke Evolutie

Naast zijn solocarrière heeft Russo ook naam gemaakt als producent voor de muziekgroep Bankzitters. Zijn unieke sound en grenzeloze creativiteit hebben geleid tot nummers die miljoenen streams hebben behaald en die niet meer weg te denken zijn uit de muziekwereld. Met zijn recente avonturen op YouTube laat Russo zien dat hij niet alleen een begenadigd artiest is, maar ook een inspirerende persoonlijkheid die zijn fans graag meeneemt in zijn artistieke proces.

Boek Russo Nu!

Wil je jouw evenement onvergetelijk maken? Boek dan nu Russo bij Lukassen en laat je gasten genieten van een optreden vol energie, passie en creativiteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om van jouw evenement een succes te maken!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma