024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
Excl.
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Kosten Flemming
De exacte gage van Flemming hangt af van verschillende factoren. Neem contact met ons op en wij laten weten wat de actuele prijs en beschikbaarheid is. Naast het boeken van Flemming denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen jouw betrouwbare partner!

FLEMMING
De altijd vriendelijke Flemming stopt zijn catchy Nederlandstalige muziek in een poppy jasje. Flemming was jaren de leadzanger in de populaire band Baby Blue, tegenwoordig scoort hij solo hit naar hit! Flemming is groot idool onder de jeugd en een goodlooking guy met ongekend talent! Deze populaire sing & songwriter is niet meer weg te denken op de grote festivals, zijn poster waarde is enorm. Team Lukassen ontzorgt jou met het boeken van Flemming, geen gedoe.

Flemming laat zijn publiek zien dat het anders kan. Van Pinkpop, EuroSonic, Paradiso, Radio538, RTL Late Night, The Streamers… tot hartje Amsterdam!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma