024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

LNY TNZ boeken

Geïnspireerd door de passie om EDM een nieuwe wending te geven. LNY TNZ begon met het uitbrengen van underground bootlegs, remixen en originele muziek, en werd al snel opgemerkt in de Nederlandse muziekscene, bekend om een totaal uniek geluid dat verschillende muziekstijlen met elkaar combineert. Zelfs toen probeerde LNY TNZ de grenzen van het genre te verleggen en kregen ze onmiddellijke support van vooraanstaande artiesten.

LNY TNZ Bracht enkele solo-hits en remixen uit, in samenwerking met enkele van de beste artiesten in de scene. LNY TNZ toerde onlangs de wereld rond en trad op tijdens festivals zoals Tomorrowland, EDC Vegas, Mysteryland en Defqon om er maar een paar te noemen.

FVCK GENRES

LNY TNZ verlegt voortdurend de grenzen van het EDM-genre, met de beroemde naam FVCK GENRES. Zijn muziek en podiumhostings zijn hiervan het bewijs, LNY TNZ werkt samen met rappers, vocalisten en DJ’s om de sound en het bereik van zijn muziek uit te breiden.

LNY TNZ boeken bij Lukassen

Wilt u een concert of festival organiseren? Met Artiestenbureau Lukassen kunt u de meest bekende artiesten boeken voor een geweldige show. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma