024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 5500,-
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Boek Mental Theo voor een onvergetelijk feest!

Wil je een spetterend evenement organiseren? Denk dan aan het boeken van Mental Theo! Als ervaren Nederlandse DJ, producer en televisiepersoonlijkheid weet hij als geen ander hoe hij jouw feest tot een succes kan maken. Lees verder om te ontdekken waarom Mental Theo de perfecte keuze is voor jouw evenement!

Mental Theo: Een icoon in de Nederlandse muziekscene

Mental Theo is een geliefde Nederlandse DJ, producer en televisiepersoonlijkheid. Vanaf begin jaren 90 vormde hij het succesvolle duo Charly Lownoise & Mental Theo. Samen scoorden ze verschillende hits, waaronder ‘Wonderful Days’, ‘Stars’ en ‘Your Smile’. Ze waren belangrijke spelers in de Nederlandse Happy Hardcore en gabber scene en hadden optredens over de hele wereld. Eind jaren ’90 werd het duo zelfs benoemd tot ‘DJ van het jaar’ in Duitsland.

Waarom Mental Theo boeken?

Het boeken van Mental Theo staat garant voor een onvergetelijke avond vol energieke beats en goede vibes. Hij is niet alleen een ervaren DJ, maar ook een geweldige entertainer die het publiek moeiteloos meeneemt in zijn muzikale wereld. Met zijn jarenlange ervaring weet hij precies hoe hij de juiste sfeer kan creëren voor elk type evenement.

Een kijkje in de carrière van Mental Theo

Mental Theo bleef de focus houden op muziek. Hij bracht verschillende solo-tracks uit en werkte samen met vele artiesten en organisaties. Zo was hij ook betrokken bij de creatie van het populaire en tevens eerste Hardcore evenement, “Thunderdome”. In 2019 wist hij 2 x de Ziggo Dome uit te verkopen met ’25 years of Charly Lownoise & Mental Theo’. Vervolgens kwam er een grote ’25 Years’ zomertour én een uitverkochte editie in het Klokgebouw in 2020. Kort daarna kondigde ze ‘Charly Lownoise & Mental Theo The Final show’ aan, waarmee ze in 2022 opnieuw de Ziggo Dome wisten uit te verkopen. Tegenwoordig treedt Mental Theo solo op en draait hij Freestyle sets vol met invloeden uit de 90’s. Hij wordt nog steeds gezien als een van de populairste artiesten van Nederland. Door wekelijks zijn show te vernieuwen blijft hij zijn publiek verrassen. Met ruim 25 jaar ervaring is Mental Theo nog steeds een ware entertainer en dé eindbaas op elk evenement!

Mental Theo boeken voor jouw evenement

Ben je klaar om jouw feest naar een hoger niveau te tillen? Boek dan nu Mental Theo voor een onvergetelijke ervaring! Neem contact op met Entertainmentbureau Lukassen en wij helpen je graag verder. Maak van jouw evenement een knalfeest met de beste beats van Mental Theo!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma