024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 5000,-
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Mental Theo

Mental Theo (Theo Nabuurs) begint met het maken van muziek in de jaren 80. Hij heeft zijn naam gekregen door zijn aparte, maar leuke dansmoves in discotheken. Eind jaren 80 ontmoet hij Ramon Roelofs en ze besluiten samen muziek te gaan maken. Ze worden het duo “Charly Lownoise en Mental Theo”. Het gekke duo maakt de meest dans volle en gekste muziek waar iedereen helemaal los op gaat. In 1995 wordt het nummer “Wonderfull days” dan ook hun eerste grote hit. 

Een jaar later gaat Mental Theo verder in het maken van gekke, maar dans volle muziek en besluit hij happy hardcore hits bekend te maken. Destijds was Gabber en House muziek zeer populair waardoor hij besloot hierin verder te gaan. Zijn hits raakte iedere fan en zo kreeg hij al snel uitnodigingen om op te treden bij grote evenementen als: Thunderdome, Love Parade, Decibel en Mysteryland. 

Toen zijn populariteit begon af te nemen, besloot hij verder te gaan met een televisie carrière. Hij kwam al snel te zien in veel programma’s van TMF zoals: “The Basement” en “Mental Theo on the road”. Na een paar jaar bij TMF te hebben gewerkt, besluit hij verder te gaan bij de jongerenzender “Veronica”. Hier presenteerde hij verschillende programma’s en was hij jurylid. Ook heeft hij een radioprogramma bij SLAM FM mogen presenteren genaamd: “The Creepshow”. Hier bracht hij verschillende beukplaten uit die nu te koop zijn op CD’s of beluister ze op Spotify. Daarnaast kun je Mental Theo nog steeds boeken voor jouw feest of evenement als je een echt knalfeest wilt beleven! 

Prijs Mental Theo boeken 

Wil je Mental Theo voor jouw feest, festival of evenement boeken en ben je benieuwd naar de prijs? Voor alle prijzen en de beschikbaarheid van onze artiesten kun je contact met ons opnemen via een van onze contactkanalen. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, mailen of telefonisch contact opnemen. De prijs waarvoor je Mental Theo kunt boeken hangt namelijk af van verschillende factoren. Hierdoor kunnen wij alleen de exacte prijzen delen als wij alle informatie van jouw feest of evenement weten.

Neem contact met ons op

Heb je nog een vraag over één van onze andere artiesten? Of zou je graag meer advies willen? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op, wij bieden alle hulp die je nodig hebt. Met onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche ben je bij ons aan het juiste adres voor het organiseren van jouw feest, event of festival! Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma