024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Paul Elstak

Paul Elstak is geboren in 1966 in Den Haag. De hardcore DJ, producer en labeleigenaar weet het al op jonge leeftijd ver te schoppen in de muziekwereld. Hij groeit op in een muzikale familie en koopt van zijn eerste zelfverdiende geld, dat hij met tomaten plukken verdiende, platen om naar te luisteren. In 1987 wordt hij aangenomen als diskjockey in een discotheek in Rotterdam en draait hij verschillende genres. Een paar jaar later specialiseert hij zich in de hardcorescene en brengt hiermee het eerste hardcorelabel van Nederland uit, genaamd: “Rotterdam Records”. Met zijn single “Poing” behaalt de tweede plaats in de top 40. 

De daarop volgende jaren zijn voor Paul enorm succesvol en brengt hij meerdere hits uit. Zijn nummers “Luv u more”, “The promised land” en vooral “Rainbow in the sky” scoren het hoog in de hitlijsten. Maar na een aantal jaar raakt de markt verzadigd en behaalt hij nauwelijks nog de hitlijsten. Tot in 2001 de hardcore scene weer tot leven komt. Paul brengt opnieuw een platenlabel uit “Offensive records op”, waar hij meer heldere nummers mee produceert zodat ze makkelijker te draaien zijn op festivals en feesten. 

Een paar jaar later schrijft Paul een titelsong voor de film New Kids Turbo en verschijnt hij ook zelf in de film. Voor dit nummer mag Paul zijn eerste award ontvangen “Rembrandt Award” voor de beste titelsong. Met Paul weet je zeker dat je een ultieme 90’s ervaring kan beleven en met zijn behaalde resultaten is de kans groot dat de tent te klein is voor het feest dat hij creëert. Boek DJ Paul Elstak nu via Lukassen of boek vergelijkbare artiesten, zoals Brennan Heart, E-Force of Noisecontrollers

Prijs Paul Elstak boeken

Wil jij graag het dak eraf blazen met een DJ als Paul Elstak en ben je benieuwd wat de prijzen zijn? Neem contact op met team Lukassen voor alle informatie omtrent het boeken van Paul Elstak of één van de andere artiesten, bands, coverbands of zangers. De prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waardoor het belangrijk is dat je contact met ons opneemt. Je kunt ervan uitgaan dat wij altijd dezelfde dag reageren.

Neem contact met ons op

Benieuwd of Paul Elstak nog te boeken is op de datum van jouw feest? Of wil je één van onze andere artiesten, (cover)bands of acts boeken? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op. Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team, met ruim 60 jaar ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma