024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Techniek
Excl.
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Dune DJ boeken

Dune is van oorsprong een Duitse muziekgroep, die is begonnen als band. Dune band is een formatie opgericht door dj Oliver Froning en producers Jens Oettrich en Bernd Burhoff. Dune heeft sinds 1995 verschillende zangeressen gehad, waaronder Verena von Strenge, Vanessa Horster en Tina Lacebal.

Van deze drie zangeressen was Vera von Strenge veruit de bekendste. Zij zong in de hoogtijdagen van Dune namelijk de meeste nummers in. Dune heeft tijdens de happy hardcore/rave periode in Nederland, midden jaren negentig, diverse grote hits gehad. Enkele voorbeelden hiervan zijn “Hardcore vibes”, “I can’t stop raving”, “Rainbow to the stars” en “Hand in hand”. Stuk voor stuk grote hits die hoog stonden in de Nederlandse en Europese charts.

Ga jij binnenkort een ‘90s party organiseren? Of ga jij op jouw festival een area creëren waar muziek uit de jaren negentig de boventoon zal voeren? Dan mag Dune DJ absoluut niet ontbreken in de line-up! Wil je er zeker van zijn dat je deze topper kunt toevoegen als artiest op jouw voorkeursdatum? Geef je boeking door via Lukassen en wij gaan onze uiterste best doen om zo snel mogelijk bij je terug te komen met de beschikbaarheid en prijs. 

Dune DJ boeken prijs

Ben je geïnteresseerd in het boeken van Dune DJ? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat je eerst graag meer wil weten of de beschikbaarheid en prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op, het team van Lukassen helpt je graag verder. Daarnaast komen wij nog dezelfde dag bij je terug met meer informatie over de prijs en beschikbaarheid.

Is Dune DJ helaas niet meer beschikbaar op jouw voorkeursdatum? Dat is natuurlijk ontzettend jammer! Maar denk dan ook zeker eens aan onze andere DJ-acts, zoals Feest DJ Ruud, Paul Elstak of Mental Theo. Maar daarnaast vind je ook nog tal van andere hardstyle dj’s en feestartiesten terug in ons aanbod. In ieder genre en iedere prijscategorie bieden we een ruime keuze aan verschillende acts, artiesten en (cover)bands. Kom je er zelf niet helemaal uit? Raadpleeg dan één van onze medewerkers voor persoonlijk advies!

Boek Dune

Heb je nog een vraag over het boeken van Dune DJ? Of zou je graag meer willen weten over één van onze andere artiesten, acts of (cover)bands? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche hebben wij alle nodige kennis en expertise in huis om jouw feest, event of festival tot een groot succes te maken! Raadpleeg Lukassen als partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma