024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Darkraver

The Darkraver is geboren op 12 september 1967 in Den Haag. Zijn carrière begon als swingbeat DJ, maar dit bleek toch niet zijn passie te zijn. Later in de jaren 90’ komt hij in aanraking met house en besluit hij muziek in hardcore/old school muziek te maken. Hierdoor werd hij al snel bekend in de Nederlandse hardcore wereld. Aan zijn unieke outfits en kapsels heeft hij schijnbaar zijn bekendheid te danken. 

Doordat hardcore niet meer zo populair was onder de muziekliefhebbers, werd The Darkraver ook een tijdje minder gezien op het podium, maar momenteel wordt de hardcore wereld weer groter en zal hij ook weer meer gaan optreden. The Darkraver’s echte naam is Steve Sweet waar hij in zijn jonge jaren onder bekend stond. Later veranderde hij zijn naam naar The Darkraver. In 1991 maakt hij de volgende stap: Platen produceren. En die kwamen er, want al snel presenteerde hij zijn debuut release “One fucked up” op het dance international label van Rave The City part 2. 

In 1996 komt hij binnen bij de Hall of Producers Fame. Hier maakt hij het nummer “Intelligent Hardcore” in samenwerking met Vince. Twee jaar later brengen zij het volgende nummer “Thunderground” uit. Daarna bleef het een paar jaar stil, maar slaat The Darkraver hard terug met de single “Komt tie dan hè” dat in een rap tempo naar #1 schiet in de mega top 100. Hierop volgde zijn jarenlange DJ carrière en draait hij zijn geliefde muziek op grote evenementen als Defqon 1, Decibel, Complex en nog veel meer. 

Als je op zoek bent naar een DJ met pit die iedereen aan het springen zet, dan is The Darkraver de beste optie! Boek hem bij Lukassen!

The Darkraver prijs

Ben je benieuwd naar de prijzen en de beschikbaarheid van The Darkraver? Neem dan direct contact met ons op. De prijzen zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals de locatie, de hoeveelheid personen en meer. Met meer dan 60 jaar ervaring weten wij precies wat er speelt en wat er nodig is voor een succesvol evenement of feest en kun je op team Lukassen vertrouwen. 

Boek Darkraver

Wil je weten of The Darkraver beschikbaar is voor jouw evenement of feest en wil je meer informatie over de exacte prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de website of neem telefonisch contact met ons op.

Ook voor andere vragen of specifieke informatie over het boeken van artiesten, boeken van bands, acts & het boeken van coverbands zijn we bereikbaar. Telefonisch via  024 - 323 27 14 en via e-mail info@lukassen.nl. Je kunt binnen 24 uur een reactie van ons verwachten! 

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma