024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Outsiders boeken

Outsiders is de artiestennaam van Cem Araci, een Nederlandse Hardcore dj. Samen met Murat Meijer is hij in 2008 gestart onder deze artiestennaam, maar in 2014 heeft Murat afscheid genomen van broederband de Outsiders. 

Al vanaf jongs af aan maakt Outsider muziek. Zijn interesse werd gewekt op zijn twaalfde, en sinds zijn achttiende pakte hij het echt professioneel aan. Hij heeft met verschillende artiesten samengewerkt, maar het grootste succes behaalde hij samen met artiest Jebroer. Uit deze samenwerking kwamen onder andere de hits “Flitsmeister”, “Kogels”,  en “Hatsikidee” voort. 

Een andere succesvolle samenwerking heeft Outsiders met The Darkraver, ook een grote naam in de Nederlandse Hardcore scene. Samen brachten zij de nummers “Vaderland” en “Helicopter” uit. 

Daarnaast heeft Outsider in samenwerking met Donnie & The Partysquad het populaire nummer “Leven voor de rave” uitgebracht. Een unieke track waarbij verschillende muziekgenres zijn gecombineerd. Het is dan ook niet voor niets dat deze hit een groter publiek aanspreekt. Kortom: reden genoeg om Outsiders te boeken voor jouw feest! 

Outsiders boeken prijs

Ben je benieuwd of Outsiders nog beschikbaar is op jouw voorkeursdatum en wat de kosten zijn? Neem contact met ons op, dan zoeken we het voor je uit. We kunnen ons goed voorstellen dat je een richtprijs of bepaald budget in je hoofd hebt om Outsiders te boeken. Wij vertellen je nog dezelfde dag wat de kosten zijn om Outsiders te boeken, zodat je snel kunt beslissen. 

Neem contact met ons op

Heb je nog een vraag over één van onze artiesten? Of zou je graag persoonlijk advies willen? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder. Met jarenlange ervaring in de evenementenbranche ben je bij ons absoluut aan het juiste adres om je feest, event of festival tot een groot succes te maken! Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

Foto credits: Michel Klink

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma