024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

De Veenendaalse DJ Willem Rebergen produceert onder de naam Headhunterz diverse hardstyle platen. Hij scoorde hits met ‘Rock Civilization’, ‘Reloaded part II’, ‘Just say my name’ en ‘A new day’. Hoewel Headhunterz begon als een duo (samen met Bobby DeeJ-010) bleek toch dat de ambitie van Willem groter was, waarna hij solo verder ging.

Rocket Power

Willem die zijn muzikale carrière al vroeg begon bij een kinderkoor, nam later nog enkele cd’s op. Ook sprak hij de stemmen in voor diverse films, waaronder High School Musical, Harry Potter en The Chronicles of Narnia en voor de Nickelodeon serie Rocket Power.

Qlimax

Headhunterz is een graag geziene act op festivals als Defqon en Qlimax. Op die laatste stond Willem samen met The Prophet in een uitverkocht Gelredome, waar ze de platen ‘Scar ur face’ en ‘High Rollerz’ die ze speciaal voor het festival maakten, ten gehore brachten.

Daarnaast ging Willem samenwerkingen aan met de Noisecontrollers (‘Tonight/Famous’) en de Italiaanse DJ Technoboy.

Q-dance

Tijdens het feest X-Qlusive van Q-dance stond de avond volledig in het teken van Headhunterz. Op deze avond draaide hij onder andere samen met Wildstylez, Brennen Heart en Noisecontrollers. Onder de naam ‘Proppy en Heady’ gaf hij die avond ook nog een live- set weg met zijn ontdekker The Prophet.

Boek jouw favoriete artiest bij Lukassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma