024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Sommige mensen zijn geboren om artiest te zijn. De mooie Miss K8 is geboren in Kiev en sinds ze muziek kon luisteren is ze helemaal weg van hard EDM. De eerste keer dat ze DJ’s zag draaien wilde ze niets liever dan hetzelfde doen. In de loop der tijd kwam ze erachter dat ze meer en meer aangetrokken werd tot de energetische en harde kant van de hard dance muziek.

Lokale DJ’s zagen haar drive en skills en al snel kreeg Miss K8 de kans om te draaien in kleine underground clubs in Kiev. In deze periode groeide Miss K8 uit tot de artiest die ze uiteindelijk is geworden.

Miss K8 wilde een bijdrage leveren aan de hardcore scene en mensen haar passie voor hardcore muziek laten zien. Om die reden begon ze hardcore events te organiseren wat haar in contact bracht met belangrijke organisatoren en agency’s. Zij gaven Miss K8 de kans om op te treden op grote festivals over de hele wereld en een droom werd werkelijkheid.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma