024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 9950,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
Exclusief
Socials

Vragen? Contact Leon!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Sinds 2007 is Alain Clark een begrip in de wereld van de Nederlandse zangers. Zijn muziek is te omschrijven als een lekkere mix met invloeden van Prince, Earth Wind an Fire en The Beach Boys, overgoten met een heerlijk, eigenzinnig soul sausje.

Een drietal tracks van het eerste album van Alain Clark brachten hem in de hoogste regionen van de charts. Iedereen kent de hits This Ain’t Gonna Work, Father and Friend en Blow Me Away.

Door het grote succes in Nederland, heeft Alain Clark ook geprobeerd in het buitenland door te breken. Zijn single ‘Father and Friend’ werd in 2009 onder andere in het Verenigd Koninkrijk, Italië en Zwitserland uitgebracht. Daarnaast ontving Alain in 2009 een Edison Music Award voor de beste mannelijke artiest.

Voor het tweede album, Colorblind, stonden verschillende dames te trappelen om als special guest samen te werken met Alain. Op dit prachtige album hoor je dan ook de stemmen van onder andere Caro Emerald, Jacqueline Govaert (Krezip), Giovanca, Sabrina Starke en Sanne Hans (Miss Montreal).

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma