024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Verschillende bruiloft bands beschikbaar

Je hebt een groot evenement op de planning, ongetwijfeld het grootste evenement van je leven. Dan wil je er 100% zeker van zijn dat je een band boekt die een geweldige show neerzet. Dan is er maar een oplossing een unieke bruiloft band boeken via Lukassen.

Welk type muziek je ook zoekt voor je bruiloft, een passende band is bij ons altijd te vinden. Of je nu zoekt naar een band die Nederlandstalige muziek kan spelen, een band die 80’s en 90’s muziek kan spelen of juist een band die een heel breed repertoire neer kan zetten, je vindt ze allemaal in ons aanbod.

Lukassen verzorgt voor verschillende bands het management en we kunnen je goed van dienst zijn als het gaat om een bruiloft band. Mocht je advies willen hebben of graag de verschillende mogelijkheden willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen met  024 – 323 27 14 of mailen naar info@lukassen.nl.

Wat zijn de prijzen van bruiloft bands?

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je onze bands voor een bruiloft kunt boeken? We geven hierover graag duidelijke en communiceren altijd heel transparant over de prijzen.De actuele prijs voor het boeken van een bruiloft band vind je gemakkelijk terug op de pagina van de betreffende band. De prijzen die we noemen altijd exclusief btw en exclusief Buma kosten. 

Heb je na het lezen van deze informatie nog hulp nodig bij het vinden van de geschikte band voor jouw bruiloft? We helpen je natuurlijk graag met deze zoektocht. Een bruiloft is een groot event en je hebt ongetwijfeld veel zaken die je uit moet zoeken. Als je aangeeft wat de wensen zijn, dan gaan we samen met jou op zoek naar een band die voldoet aan jouw muzieksmaak en die past binnen het budget voor je bruiloft. 

Neem contact met ons op

Is het voor jou al wel helemaal duidelijk en weet je precies welke bruiloft band je wilt boeken? Vraag dan gerust meer informatie bij ons op en kom er snel achter of de band nog te boeken is op de datum van jouw bruiloft. Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met meer dan 60 jaar ervaring is Lukassen je ideale partner voor het boeken van bruiloftbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

van
tot
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma