024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Quido van de Graaf boeken bij Lukassen

Ben jij op zoek naar een unieke muzikale ervaring voor jouw evenement? Ontdek de veelzijdige talenten van Quido van de Graaf en boek hem nu bij Lukassen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement, Quido van de Graaf zorgt voor een onvergetelijke sfeer met zijn muzikale bijdrage.

Quido van de Graaf: Een muzikale reis

Quido van de Graaf, geboren op 20 april 1991 in Den Haag, ademt muziek sinds zijn vroege jeugd. De muzikale genen werden hem als het ware met de bekende paplepel ingegoten door zijn opa, die zelf al een zangtalent was. Helaas overleed zijn opa kort voordat Quido zijn eigen muzikale carrière begon. Van meezingen met cassettebandjes tot aan het betreden van de studio, Quido's leermeester was Aja van de Graaf, zijn opa.

Zijn debuutsingle, "Pluk de dag," trok veel aandacht in Scheveningen en was slechts het begin van Quido's muzikale avontuur. In mei 2012 bracht hij zijn eerste album "Zo alleen" uit, met hits als "Laat ze maar praten" en "Jij bent het leven voor mij" (duet met Wesley Ponsen). Het album werd goed ontvangen, waardoor Quido gemotiveerd werd om verder te bouwen aan zijn repertoire.

Doorbraak met "Bloed, Zweet en Tranen"

In 2013 nam Quido deel aan het SBS6-programma "Bloed, Zweet en Tranen," wat leidde tot groeiende vraag naar zijn optredens door het hele land. Het jaar daarop bracht hij de single "Alles wat ik doe" uit, gevolgd door een benoeming als "de huiszanger" van het populaire feestcafé 'Jantjes Verjaardag' in Amsterdam.

Een feestelijke Quido-ervaring

Met hits als "Voorbij zijn de dagen" (2015) en "Waarom nou niet" (2015) blijft Quido van de Graaf het publiek verbazen. Hij heeft opgetreden in voorprogramma's van grote namen zoals Jan Smit, Gerard Joling, en Wolter Kroes. Zijn muzikale zoektocht resulteerde in 2017 in een prachtige cover van George Benson's "Geef me vannacht," waarmee hij definitief zijn nieuwe artiestennaam vestigde.

Recent succes en toekomstige optredens

In 2018 tekende Quido een meerjarig platencontract bij Studio One in Enschede, waar hij zijn muzikale pad verder bewandelde. Recentelijk schitterde hij in The Voice of Holland (#9), waar hij de halve finale haalde. Op 5 april 2019 verscheen zijn eerste single op het label van Studio One: "Hier bij jou."

Quido van de Graaf boeken: Een garantie voor succes

Kies voor een unieke muzikale ervaring en boek Quido van de Graaf bij Lukassen. Met zijn indrukwekkende repertoire en onmiskenbare klank zorgt Quido voor een feestelijke atmosfeer op jouw evenement. Neem vandaag nog contact met ons op en laat Quido van de Graaf jouw evenement naar een hoger niveau tillen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma