024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

De getalenteerde Tim Douwsma werd geboren op de 4 november 1987 te Drachten. De jonge Fries ontdekt al snel dat hij houdt van het entertainen van mensen. Tim’s talent om mensen te vermaken komt al op jonge leeftijd bovendrijven tijdens verschillende talentenjachten waar hij aan deelneemt. Door zijn enorme enthousiasme, zijn frisse uitstraling en zijn natuurlijke talent weet hij gemakkelijk de harten van het publiek te stelen.

‘So You Wanne Be A Popstar’

Ondanks dat het talent al vroeg naar voren kwam neemt Tim pas op zijn 17e de beslissing zich volledig te storten op een carrière in de Nederlandse showbizz. Tim is vastbesloten door te breken als artiest en schrijft zich in voor een zang-, acteer- en presentatie opleiding in Groningen. Naast zijn opleiding blijft Tim auditeren. Zo ook voor de talentenjacht op tv: ‘So You Wanne Be A Popstar’. Tim behaald de vijfde plek in het programma en zijn deelname betekenen zijn eerste serieuze stappen in de muziekwereld. In 2008 komt zijn eerste eigen single ‘Wil je bij me blijven slapen’ uit. Het vrolijke nummer wordt een echte hit en behaald een mooie 18e plek in de Nederlandse single charts.

Bioscoopfilm ‘De Hel van ‘63

Naast zijn zangcarrière timmert Tim ook als presentator en acteur aan de weg. Hij presenteert geregeld een item in het RTL4 programma ‘Life & Cooking’ van Carlo en Irene en hij speelt een kleine gastrol in de soap ‘Onderweg Naar Morgen’. In 2008 wordt Tim ook toegelaten tot de acteeracademie van Hugo Metsers (FAAAM). Op dit moment is Tim te zien in de bioscoopfilm ‘De Hel van ‘63’. Het is een bescheiden rol, maar Tim kijkt met veel plezier terug op dit avontuur. “Ik ben een echte Fries dus het was erg leuk om mee te werken aan de film die gaat over de Friese Elfstedentocht, hét schaatsevenement waarop elke Fries enorm trots is.”; aldus Tim. Nu richt Tim zich voornamelijk op zijn zangcarrière. “Ik vind acteren en presenteren erg leuk om te doen maar als zanger heb je direct contact met het publiek, het zien van de juichende menigte en de lachende gezichten, dat is zo te gek. Dit is de reden waarom ik me in eerste instantie op een zangcarrière wil richten” zegt Tim met een grote glimlach. In 2009 verscheen zijn tweede single ‘Ga’.

Boekingen Tim Douwsma

Inmiddels staat Tim hoog in de charts met zijn nieuwe single ‘Je bent de Hemel’. Het nummer heeft een melodie om bij weg te dromen en een tekst waar veel mensen zich mee kunnen identificeren. De meeslepende single ‘Je Bent De Hemel’ wordt al door meerdere radiostations opgepakt. O.a. 100% NL, Radio NL en de NPS draaien de melodieuze plaat zeer regelmatig. Ook de videoclip bij het nummer, die werd opgenomen in het Belgische Brugge, is vaak te zien bij verschillende zenders.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma