024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
op aanvraag
Techniek
op aanvraag

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

𝗥𝗢𝗫𝗫 – Waar muziek & passie tot leven komen!

Betreed het sprankelende nieuwe muziektijdperk met 𝗥𝗢𝗫𝗫! Een adembenemende samenwerking van zes muzikale meesterbreinen, afkomstig uit drie van 's werelds meest legendarische bands, staat klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke, onvoorspelbare muzikale odyssee.

Geworteld in decennia van muzikale expertise, herdefinieert 𝗥𝗢𝗫𝗫 klassiekers en hedendaagse hits met een eigen, onmiskenbare stempel. Van intieme kermistenten tot majestueuze pleinen, geen locatie is veilig voor hun betoverende geluid dat elke feestelijke gelegenheid tot een buitengewone hoogtepunt verheft.

ROXX boeken bij Lukassen!

𝗥𝗢𝗫𝗫 – Meer dan een Band Hier komen muziek en passie op ongekende wijze samen. Elk lid van 𝗥𝗢𝗫𝗫 brengt zijn eigen rijke muzikale geschiedenis en unieke persoonlijkheid mee, waarbij ze schitteren als multi-getalenteerde muzikanten. Dit is niet slechts muziek; dit is een totaalervaring, een ongekend avontuur, een sensatie die je tot in je ziel raakt!

𝗥𝗢𝗫𝗫: 𝙒𝙝𝙚𝙧𝙚 𝙋𝙖𝙨𝙨𝙞𝙤𝙣 𝙢𝙚𝙚𝙩𝙨 𝙌𝙪𝙖𝙡𝙞𝙩𝙮!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma