024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2595,-
Tijdsduur
5 uur
Techniek
tot 1000 personen
Socials

Vragen? Contact Jan!

Ik ben de drummer van deze band. En doe ook nog eens de boekingen!

Allround coverband Summerland is reeds een zeer groot begrip in alle Nederlandse zalen, feesttenten, kermissen & discotheek circuit.

Summerland bestaat uit:
Jan van Rijswijk (drums en zang)
Jody van Zoelen (toetsen en zang)
Gary Massarella (basgitarist en zang)
Paolo de Bonis (leadgitarist en zang)
Frans Hondijk (zang en doedelzak)
Lindy Kloppenburg (zang)

Summerland bestaat reeds meer dan 40 jaar. Oprichter en drummer Jan van Rijswijk is sinds 1974 de vaste man achter deze band. Vanaf 2014 is bassist Gary Massarella bij de band gekomen. Vanaf 2020 is zijn vriend Paolo de Bonis de band komen versterken en is de basis van deze band beter dan ooit. In 2021 versterkt Lindy Kloppenburg de band als frontvrouw.

Summerland was van 2002 tot 2008 de vaste begeleidingsband van de populaire zanger JANNES en begeleid momenteel vele diverse artiesten. Ook in het super populaire MEGAPIRATENFESTIJN zijn zij reeds 4 jaar de vaste begeleidingsband van diverse artiesten waaronder, Django Wagner, Bonnie St Claire, Ancora, John de Bever, Henk Bernard, Belinda Kinnaer e.v.a. In 2019 en 2020 gaat Summerland meer dan 20 theater voorstellingen doen met de groep ANCORA, ook hier zijn zij de vaste begeleidingsband van.

Summerland is van alle markten thuis, van Hollands, Disco tot de hedendaagse tophits en Rock muziek. Zij beschikken over een zeer goede techniek licht en geluid. Summerland boeken doet u bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma