024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1295,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Leon!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Een feest/evenement waar uw gasten nog lang over napraten? Boek Belinda Kinnaer.

De stem van Belinda leent zich voor een uiteenlopend repertoire. Naast haar eigen Nederlandstalige hits zingt ze net zo makkelijk de klassiekers van Queen, Tina Turner en zelfs Paul Elstak.

Samen met Lukassen Produkties en top producer Edwin van Hoevelaak werkte de zangeres in 2014 aan haar debuut single ‘If Tomorrow Never Comes’.

Belinda begon haar professionele muzikale carrière in het coverband circuit. In de jaren 90 was de de leadzangeres van diverse bands, waarmee ze nagenoeg in elke dancing, feesttent en horecagelegenheid in Nederland het podium heeft betreden.

Vanaf 1995 tot begin 2015 zong Belinda in de band Commercial Break, welke zich in het oosten van het land jarenlang tot een van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen. Na meer dan 20 jaar besluiten de bandleden dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen. Belinda begint aan haar solo carrière. En dat heeft haar geen windeieren gelegd.

Begin januari 2016 bracht Belinda een eigen versie uit van  ‘Neem Je leven’, eerder uitgebracht door Marco Borsato. Het werd een nummer 1 hit, net zoals “de tijd van m’n leven” en “het leven valt best mee”. Haar “Zeven Oceanen”, geschreven door de Zuid-Afrikaanse Rudi Claase, is inmiddels een klassieker geworden in het Nederlandstalig genre. In 2020 komt de sympathieke en eigenzinnige zangeres, ondanks de Corona perikelen, met de succesvolle zomersingle “Dans met mij”.

Boek artiest Belinda Kinnaer exclusief bij Lukassen Produkties en uw feest is gegarandeerd een succes!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma