024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2495,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Sieneke

De prachtige dame Sieneke, geboren op 1 april 1992, weet al vanaf jongs af aan dat zij in de muziek- en show business wilt werken. Ze begint op jonge leeftijd met streetdance en even later ook met stijldansen. Tijdens het dansen en optreden komt ze erachter dat ze zingen ook heel leuk vindt en wordt daarmee ook aangemoedigd door mensen om haar heen. 

Ze begint voor het eerst met zingen op kleine feestjes van vrienden, familie en bekenden en deed dit met veel plezier. Op één van die feestjes wordt ze ontdekt door Marianne Weber die helemaal weg van haar was. Haar stem klonk als een klok en haar uitstraling was spontaan en echt!

Marianne kreeg in 2010 van de TROS de kans om een jong talent uit te nodigen voor het Nationale Songfestival en twijfelde niet om Sieneke te vragen. Zij wist zeker dat Sieneke een groot talent met veel succes zou worden. Al haalde Sieneke niet de finale, zij wist met het programma wel een grote schare fans te winnen. Uit dat optreden kwam dan ook een contract voor maar liefst 3 albums met NRGY Music van Tom Peters. 

Haar allereerste album verschijnt eind dat jaar en en bereikt de 7e plaats in de Top 100. Hierop volgde haar nummer “Doe maar nooit meer” die op de 17e plaats kwam in de single top 100. Hierna verschijnt de zomerhit “Vita Bella” die wederom een mooie plaats bereikt. Ze maakt hierna nog vele andere mooie nummers en albums en daarom kun je Sieneke nu ook voor jouw evenement boeken! 

Prijs Sieneke boeken

Wil je Sieneke graag op jouw feestje laten zingen en wil je graag weten wat de kosten hiervan zijn? Neem contact op met team Lukassen en wij helpen je graag aan alle informatie rondom het boeken van Sieneke. Prijzen zijn vaak afhankelijk van een aantal factoren. Neem daarom contact met ons op, dan zoeken wij het voor je uit! We reageren altijd binnen dezelfde dag.

Neem contact met ons op

Benieuwd of Sieneke nog te boeken is op de datum van jouw feest of evenement? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met jarenlange ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma