024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3295,-
Tijdsduur
Avondvullend
Techniek
tot 1000 personen
Socials

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Broadway is een begrip in het professionele Top 40 cover circuit en behoort al jaren tot de absolute TOP orkesten van Nederland.

Inmiddels staat deze band al 15 jaar onafgebroken op het podium. De kracht van deze coverband zit hem in het puur live musiceren, het hoge entertainment gehalte en de interactie met het publiek. Dit alles met een zeer professionele aanpak van iedere geboekte opdracht. Hier speelt natuurlijk o.a. de jarenlange ervaring een grote rol in.

Meerdere malen werd Broadway genomineerd voor beste pro-cover-top 40 band van Nederland en zelfs werd deze titel ook al eens bemachtigd door de bandleden. Zo’n uitverkiezing is natuurlijk een kroon op het werk, maar Broadway is van mening dat het makkelijker is om aan de top te komen dan er te blijven..”dus hard werken” en “gewoon doen” staat hoog in het vaandel, immers de klant is en blijft koning.

Vaak wordt er verbaasd vanuit het publiek gevraagd of er inderdaad LIVE gezongen en gespeeld wordt. En inderdaad bij Broadway worden er geen technische hulpmiddelen gebruikt. Dit voorkomt voor-geprogrammeerde setlijsten waardoor de muziek en performance spontaan aangepast kan worden op het aanwezige publiek. Niet iedere avond is immers dezelfde en een optreden van Broadway is pas geslaagd als het publiek het naar zijn zin gehad heeft …… daar doet de band dan ook alles voor.

Het uitgebreide repertoire dat bestaat uit de nieuwste en actuele hits en hit-klassiekers van toen.. In ieder muziek genre… maakt Broadway super allround en dus uiterst geschikt voor alle soorten feesten van bedrijfsfeest tot dancing, van tentfeest tot kermis, van bruiloft tot dorpsfeest, van café tot braderie, enz. enz.

Kwaliteit, Professionaliteit, Gezelligheid en Topmuziek, dat is Broadway “the band”.

Uiteraard word er op het gebied van geluid en licht alleen top apparatuur gebruikt.

Boek Broadway

Broadway kun je boeken bij Lukassen. Neem contact op met ons om te zien of ze beschikbaar zijn op de datum van jouw feest of event. Heb je aanvullende vragen of ben je op zoek naar specifieke informatie over het boeken van artiesten, boeken van bands, acts & het boeken van coverbands?
Wij denken graag met je mee en zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@lukassen.nl om gebruik te maken van onze jarenlange expertise.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma