024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3495,-
Tijdsduur
3 x 50 min
Techniek
Backline
Socials

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Boulevard op jouw evenement?
Boulevard is de coverband uit het noorden. Door de jaren heen zijn ze in iedere uithoek van Nederland geweest en zelfs het buitenland gaat plat voor deze enthousiaste groep topmuzikanten.

Met hun drie zangeressen maken ze van iedere show gegarandeerd een party om niet snel te vergeten. Zangeressen met elk veel ervaring. Een strot waar je u tegen zegt en een goede dosis humor en zelfspot.

Als je denkt dat er alleen maar zoetsappige meiden-deuntjes gespeeld worden, dan heb je het mis. Deze coverband rockt de oude klassiekers en laat je meebrullen met lekkere smartlappen, maar het gaat net zo hard als op scheurende, oorverdovende gitaren en drumsolo’s.

Tijdens een avond met deze band wordt je verwend met vele medley’s, creatieve mash-ups en de nieuwste hits gecombineerd met een vette, energieke show. De band weet elk feest tot een muzikaal hoogtepunt te brengen. Met hun eindeloze enthousiasme pakken ze elk publiek in en laten ze niet meer los.

Showband Boulevard boeken doe je bij Lukassen! Lukassen is al meer dan 60 jaar je ideale partner voor het boeken van artiesten.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma