024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2950,-
Tijdsduur
5 uur
Techniek
tot 1000
Socials

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Kaliber is veelzijdig, origineel en beschikt daarnaast ook nog eens over een grote dosis energie die zeer aanstekelijk op het publiek werkt. Mede door de verrassende muzikale wendingen die er in het repertoire te vinden zijn weet Kaliber een ieder aan zich te binden en heeft de band in no time een klik met het publiek gemaakt. Geen standaard setlist, maar inspelen op de wensen van het publiek en dát is de aanpak van Kaliber! Een avond KalibeR biedt voor ieder wat wils. De zeskoppige formatie staat daar absoluut garant voor!

KalibeR onderscheidt zich van andere bands door zijn onuitputtelijke repertoire en jarenlange ervaring in het feestcircuit!

KalibeR is uitermate geschikt voor elke kermis, bruiloft, bedrijfsfeest of voor iedereen die zeker wil zijn van een onvergetelijk feest.

 Kortom: feest met KalibeR maakt meezingen, dansen, hossen en springen onvermijdelijk!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma