024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3995,-
Tijdsduur
In overleg
Techniek
Op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Perfect Showband boeken voor een onvergetelijk feest

Ben je op zoek naar een band die jouw feest naar een hoger niveau tilt? Dan is Perfect Showband boeken de beste keuze die je kunt maken. Deze allround band weet als geen ander hoe je een feestje bouwt en heeft een repertoire waar je u tegen zegt. Bij Entertainmentbureau Lukassen helpen we je graag om deze fantastische band naar jouw evenement te halen.

Waarom Perfect Showband boeken?

De naam zegt het al: Perfect Showband is perfect voor elk feest. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of een groots evenement organiseert, deze band heeft de flexibiliteit en het talent om zich aan te passen aan elke gelegenheid. Ze hebben geen vaste setlijst, wat betekent dat ze naadloos inspelen op de sfeer en wensen van het publiek. Dit maakt elk optreden uniek en afgestemd op het moment.

Een breed scala aan muziekstijlen

Perfect Showband staat bekend om hun veelzijdigheid. Ze spelen alles, van melodieuze rock tot de grootste feesthits. Hierdoor weten ze jong en oud te vermaken en de dansvloer vol te krijgen. Hun optredens zitten vol energie en enthousiasme, mede dankzij de nieuwe generatie muzikanten die de band naar een hoger niveau heeft getild. Deze combinatie van ervaring en fris talent zorgt ervoor dat elk optreden een groot succes is.

Flexibiliteit en maatwerk

Een van de grootste voordelen van Perfect Showband boeken is hun flexibiliteit. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft of een groot festival, de band past zich moeiteloos aan. Hun indrukwekkende repertoire omvat nummers van Abba tot Helene Fischer en van Davina Michelle tot de beste Nederlandstalige hits en Piratenkneiters. Dit betekent dat ze altijd de juiste sfeer weten te creëren, ongeacht de gelegenheid.

Biografie van Perfect Showband

Perfect Showband is al meer dan 30 jaar een begrip in de entertainmentwereld. Hun naam zegt alles: ze zijn perfect voor elk evenement! Van melodieuze rock tot de allergrootste feesthits, deze band speelt het allemaal. Wat Perfect Showband echt bijzonder maakt, is hun vermogen om zich volledig aan te passen aan het moment en het publiek. Geen vaste setlijst of vooraf bepaalde show, maar puur gericht op de bezoekers van jouw feest. Flexibeler en allrounder bestaat gewoon niet!

De nieuwe generatie van Perfect Showband zorgt ervoor dat de energie van het podium spat! Met een gouden combinatie van veel ervaring, muzikaal topniveau en een hoog feestgehalte, weten ze elk publiek te veroveren. Instrumenten zoals trompet, accordeon en percussie komen allemaal voorbij, wat elk optreden weer verrassend maakt.

Een ervaring om nooit te vergeten

Wanneer je Perfect Showband boekt, weet je zeker dat je een onvergetelijke ervaring in huis haalt. Hun optredens zitten vol verrassingen en hoogtepunten die jouw feest tot een groot succes maken. De band heeft door de jaren heen bewezen dat ze in staat zijn om elke gelegenheid om te toveren tot een onvergetelijk feest.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma