024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
2x 60 min
Techniek
Excl.
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Ralf!

Stiekem wil ik bij deze band auditie doen...

The Dirty Daddies op jouw evenement?
Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt zeer klein. Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de zes jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren. The Dirty Daddies verkochten op eigen kracht twee keer AFAS Live uit. Ze waren te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN, daarnaast sluiten ze jaarlijks festivals af zoals Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea. Bij Lukassen boek je gemakkelijk en snel The Dirty Daddies voor jouw (bedrijfs) evenement.

Het zinderende zevental raast loeihard door alle de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie die zijn gelijke niet kent. Minimaal 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op waar je de feest-oorlog mee kan winnen en je weet genoeg: zoek maximale dekking met deze toffe band, Let’s Get Dirty!

The Dirty Daddies boeken?
Wil je The Dirty Daddies direct en gemakkelijk boeken? Of liever eerst vrijblijvend de mogelijkheden, kosten en beschikbaarheid bespreken? Neem contact op met team Lukassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma