024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
2x 60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Jan!

Onze band specialist!

Daredevils op jouw evenement?
Een donderslag bij heldere hemel! Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je bij het boeken van de band Daredevils voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!

Met veel verrassingselementen en briljante wisselingen bouwt Daredevils overal een groot feest, waarbij de band tevens uitblinkt door looks & skills. De coverband Daredevils speelt als de brandweer en kan daarbij vertrouwen op een grote muzikaliteit en ongeremd enthousiasme. Daredevils jaagt de temperatuur in feesttenten flink op met hun actuele en verrassende mashups waar hits en classics worden versmolten!

Daredevils boeken?
Wil je Daredevils direct en gemakkelijk boeken? Of liever eerst vrijblijvend de mogelijkheden, kosten en beschikbaarheid bespreken? Neem contact op met team Lukassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma