024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2750,-
Tijdsduur
3x50 min
Techniek
op aanvraag

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Een onvergetelijk feest met Banned

Ben jij op zoek naar dé ultieme live-act die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Stop met zoeken! Bij Lukassen kun je nu Banned boeken voor een feest om nooit te vergeten. Of het nu gaat om een knallend bedrijfsfeest, een geweldige bruiloft, buurtfeest, gezellige kermis of grootschalig openbaar event, deze zes topmuzikanten met jarenlange ervaring weten ieder feest tot een succes te maken. Because if the music is good, you dance!

Banned: Een repertoire om te dansen, springen, feesten en mee te zingen

BANNED staat garant voor een unieke muzikale ervaring met een veelzijdig repertoire. Of je nu houdt van prachtige ballads, kneiters van klassiekers, heerlijke guilty pleasures, of de nieuwste top 40 nummers – Banned heeft het allemaal in huis. Het is het perfecte repertoire om op te dansen, te springen, te feesten en keihard mee te zingen! Met indrukwekkende drums, strakke gitaarpartijen, unieke eigen synth-sounds, een vet basgeluid en een dynamisch duo in de frontlinie, zorgt Banned ervoor dat het publiek opgezweept wordt tot het laatste moment. We’d love to get your party started!

Banned boeken: Jouw sleutel tot een geslaagd feest

Wil je jouw feest naar een hoger niveau tillen? Dan is Banned dé sleutel tot succes. Deze ervaren muzikanten weten precies hoe ze de juiste snaar moeten raken om ieder feest onvergetelijk te maken. Met een aanstekelijke energie en een ongeëvenaard muzikaal talent, staan ze garant voor een feest waar nog lang over nagepraat zal worden.

De unieke sound van Banned

Banned bestaat uit zes gepassioneerde muzikanten die samen een unieke sound creëren. Met hun indrukwekkende drums, strakke gitaarpartijen, unieke synth-sounds, een krachtig basgeluid en een dynamisch frontduo weten ze het publiek te betoveren. Deze live-act gaat verder dan entertainment; het is een muzikale beleving die je gasten niet snel zullen vergeten.

Banned: Een korte biografie

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of grootschalig openbaar event, Banned weet de perfecte sfeer te creëren. Met jarenlange ervaring zijn ze experts in het aanvoelen van het publiek en het leveren van een onvergetelijke show. Laat je meeslepen door de unieke mix van genres en ervaar zelf waarom Banned de ultieme keuze is voor jouw evenement. We’d love to get your party started!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma