024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2000,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
Excl
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Boer Harm (de boeren rapper) boeken voor een onmundig feest!

Ben je op zoek naar iets unieks voor je volgende evenement? Wil je jouw gasten verrassen met entertainment dat ze niet snel zullen vergeten? Dan is Boer Harm (de boeren rapper) boeken de perfecte keuze. Deze unieke act brengt het beste van twee werelden samen: de nuchtere charme van het platteland en de opzwepende beats van rapmuziek. Lukassen biedt je de kans om deze opmerkelijke artiest in huis te halen. Lees snel verder en ontdek alles over Boer Harm en hoe je hem kunt boeken.

Wie is Boer Harm, de boeren rapper?

Dwars door het Midden-Oosten van ons kikkerland struint Boer Harm rond, een rapveteraan met een agrarisch hart. De stikstofproblemen zaten hem dwars en maakten het lastig om de eindjes aan elkaar te knopen. Maar Boer Harm liet zich niet kisten. Hij zette zijn klompen in de rapscene en, oh jongen, het rapvirus greep hem stevig vast! Boer Harm houdt van feesten, zuipen, lekkere wijven, wat verboden spul, en natuurlijk zijn beesten. Zijn favoriete koe is Bertha, wat een prachtexemplaar! Alles heeft hij in eigen klauwen. Hij neemt zijn tracks op, knutselt eigenhandig de beats in elkaar en mixt en mastert ze tot in de puntjes.

De unieke ervaring van Boer Harm

Wanneer je Boer Harm (de boeren rapper) boekt voor jouw evenement, garandeer je niet alleen een unieke act die iedereen zal bijblijven, maar ook een avond vol humor, energie en onvervalste boerencharme. Boer Harm brengt een show die zowel het jonge als het oudere publiek aanspreekt. Zijn nummers, doorspekt met verhalen uit het boerenleven en gebracht met een ongeëvenaarde flow, zorgen voor een feest der herkenning en verrassing.

Boek Boer Harm bij Lukassen

Lukassen is jouw betrouwbare partner voor het boeken van de meest uiteenlopende acts en artiesten, waaronder de unieke Boer Harm. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, transparante werkwijze en ons brede netwerk binnen de entertainmentindustrie. Door Boer Harm via ons te boeken, ben je verzekerd van een soepel proces, van eerste aanvraag tot aan het optreden zelf. Daarnaast bieden we ondersteuning in alle facetten van de boeking, zodat jouw evenement zonder zorgen een groot succes wordt.

Boer Harm boeken

Ben je klaar om jouw gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Boer Harm (de boeren rapper) is dé act die je zoekt. Met zijn authentieke stijl, energieke optredens en onvervalste Nederlandse teksten zet hij elk evenement op zijn kop. Of het nu gaat om een festival, bedrijfsfeest, bruiloft of dorpsfeest, Boer Harm weet hoe hij de boel op stelten moet zetten. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Lukassen om Boer Harm (de boeren rapper) te boeken. Samen zorgen we voor een evenement dat nog lang in het geheugen van je gasten gegrift zal staan.
En wat als Boer Harm niet meer beschikbaar is op de dag van jouw feest of evenement? Dan kun je bij ons bijvoorbeeld Boer Bennie of de bedenkers van Boer Harm Dutch Boys of een andere artiest boeken.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma