024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.


Richell Boeken bij Lukassen

Ben je op zoek naar de perfecte toevoeging voor jouw evenement of feest? Zoek niet verder! Bij Entertainmentbureau Lukassen ben je aan het juiste adres om Richell te boeken. Deze getalenteerde zangeres staat garant voor een onvergetelijke ervaring en brengt met haar muzikale talent de juiste sfeer op elk evenement.

Waarom Richell boeken?

Richell, die al sinds 2018 actief is in de muziekindustrie, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd. In 2018 veroverde ze al de hitlijsten met haar nummer "Toch zal ik lachen als je gaat", waarmee ze een paradeplaat werd bij Sterren NL. Haar muzikale reis bereikte nieuwe hoogten in 2023 met de release van "Facetime", dat haar terugbracht naar de top van diverse hitlijsten. De single "Karaoke" is eveneens een regelrechte hit en wordt veelvuldig gedraaid op verschillende radiostations.

Richell Boeken voor een gouden toekomst

Met Nrgy als platenmaatschappij heeft Richell de perfecte partner gevonden voor haar muzikale avontuur. Deze samenwerking belooft een gouden toekomst en door Richell te boeken via Lukassen, haal je een artiest in huis die de harten van het publiek verovert.

Hoe Richell boeken bij Lukassen?

Het boeken van Richell voor jouw evenement is eenvoudig en probleemloos. Neem gewoon contact op met Lukassen, dé specialist in het verzorgen van topentertainment. Of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, of ander evenement organiseert, Richell voegt een unieke en onvergetelijke dimensie toe aan jouw gelegenheid.

Biografie van Richell

Richelle van Ling, die sinds februari 2023 onder haar artiestennaam Richell opereert, is meer dan alleen een getalenteerde zangeres. Haar muzikale reis begon in 2018, en sindsdien heeft ze indruk gemaakt op zowel het publiek als de muziekindustrie. Met hits als "Toch zal ik lachen als je gaat" en "Facetime" heeft ze haar stempel gedrukt op de Nederlandse muziekscene. Met Nrgy als haar platenmaatschappij staat Richell aan de vooravond van een glansrijke toekomst. Boek Richell nu bij Lukassen en maak jouw evenement onvergetelijk!

Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma