024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Deze favoriete buurjongen ken je sowieso van zijn track ‘Whenever’ waarmee hij in samenwerking met Kris Kross Amsterdam & Conor Maynard luistercijfers behaalde waar elke artiest van droomt. ‘Whenever’ stond binnen 20 uur op de nummer #1 plek in de iTunes top 100 en met meer dan 250 miljoen streams behaalde deze wereldhit de platinum status in meerdere landen. Met zijn andere monsterhit ‘La Colegiala’ feat. Jody Bernal en zijn tracks ‘Camouflage’ (met o.a. Sjaak) en ’Melody ’ heeft The Boy Next Door bewezen dat hij elk publiek kan laten dansen op zijn eclectische sound.

De veelzijdigheid van deze man laat hij niet alleen zien in zijn muziek maar ook in zijn voorkomen en verschijning. Zijn gezicht was levensgroot te bewonderen op Time Square in New York, of wellicht heb je hem al voorbij zien komen op een van de grootste festivals waar hij heeft gestaan zoals Mysteryland, Dance valley en velen andere plekken in Europa.

Bij Lukassen kun je deze artiest en vele andere artiesten boeken!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma