024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2500,-
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Op slechts 18-jarige leeftijd scoorde hij, zoals iedereen in Nederland weet, een enorme nummer één hit met de remake van het Argentijnse zomerlied 'Que Si, Que No'. Tot op heden is dit nummer nog steeds de langst genoteerde nummer één hit in de Nederlandse muziekgeschiedenis, precies 15 weken! Verschillende hits volgden, zoals 'Oh Bambolero', 'Un Beso Mas', 'Me and You', 'Dreams' en 'Chica Bonita', waarvoor hij talloze prijzen en gouden plaatstatussen ontving. Jody is sindsdien een publieke figuur vanwege zijn succes.

Als jonge en rusteloze artiest kreeg hij vaak aandacht in de media, soms positief, soms negatief. Toen zijn interesse in 'housemuziek' groeide, begon hij zijn eigen muziek te produceren. Door discipline en volharding heeft hij zichzelf bekwaamd in het vak van muziekproduceren. Zijn voorkeur gaat uit naar muziek voor clubs en festivals. Als DJ werd hij bekend in de clubscene van Amsterdam en bouwde een reputatie op met zijn eclectische geluid, een populaire mix van house, disco en tijdloze hits.

Jody heeft een indrukwekkende lijst van evenementen opgebouwd waar hij heeft opgetreden, waaronder Valtifest Festival, Solar Festival, Bungalup, Freshtival, Wish Outdoor, Amsterdams Verbond en nog veel meer.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma