024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Freddy Moreira

Freddy Moreira, geboren op 30 mei 1993, staat bekend om zijn enorme charmes en is een gezellige ladies man. Met zijn heup stimulerende beats en explosieve performance weet hij ieder podium omver te blazen. Ook staat Freddy bekend om zijn veel beluisterde mixtapes en formule waarmee hij momenteel wereldwijd op eigen wijze de dames harten doet smelten. Zijn muziek is te herkennen aan de frisse mix van Caribbean, Urban en eclectische sounds. Op de muziek van Freddy kun je niet stil staan en moet je geheid de heupen schudden. 

Met zijn muziek en vlotte mixtapes heeft hij momenteel al miljoenen views en streams op YouTube behaald en hieruit blijkt dat hij een zeer geliefde artiest is. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten weet hij podia op zijn kop te zetten! 

Wil jij ook zo’n explosief en heup stimulerend optreden meemaken met Freddy Moreira in de line-up? Boek hem dan via Lukassen of één van onze vergelijkbare artiesten, zoals Bizzey, Childsplay of Poke. Neem een kijkje op de website en maak gebruik van onze handige filters in genres. 

Prijs Freddy Moreira boeken

Ben je benieuwd naar de exacte prijs waarvoor je Freddy Moreira of één van onze andere artiesten, bands, coverbands of (volks)zangers kunt boeken? Neem contact op met team Lukassen en wij zullen dit voor je uitzoeken. De prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals de hoeveelheid gasten, de duur en de locatie. Het is daarom belangrijk dat je contact met ons opneemt om de juiste informatie met je te kunnen delen. Je kunt ons via verschillende kanalen contacteren, via het aanvraagformulier of via de mail. Wij reageren  altijd binnen dezelfde dag! Aanvragen zijn geheel vrijblijvend. 

Neem contact met ons op

Benieuwd of Freddy Moreira nog te boeken is op de datum van jouw feest of evenement? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met jarenlange ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het artiesten boeken, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma