024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: La Fuente

La Fuente, Job Smeltzer is geboren op 13 oktober 1983 in Eindhoven. Hij is een Nederlandse diskjockey, muziekproducent en hockeytrainer. Hij treedt inmiddels al meer dan 10 jaar op in veel verschillende landen, zoals Vietnam, Spanje, Turkije, Curacao, België en nog veel meer landen. Je zou momenteel wel de hele wereldkaart kunnen aftekenen. Met zijn professionele, interactieve, enthousiaste, creatieve, krachtige en verfrissende persoonlijkheid weet hij ieder optreden omver te blazen en het publiek voor zich te winnen. 

Job haalt zijn bachelor aan de Fontys Hogeschool en sinds 2008 brengt hij nummers uit onder MixMash, Hexagon en Spinnin’ Records. Ook lanceerde hij samen met Arjan van de Wiel een app genaamd “Limbi”, een bewustzijn app. Inmiddels beschikt hij over een grote schare trouwe fans en treedt hij nog veel op. 

“Muziek moet je voelen, niet horen” zegt hij altijd. Het nummer “Bang, bang” dat hij uitbrengt op label van Laidback Luke is inmiddels een klassieker in de scene. Hij verovert uiteindelijk een plaatsje  in de elektronica muziek met zijn nummers: “Fancy fair”, “Buzzing”, “Matador” en “Dounia”. Met het nummer “Funk You” weet hij miljoenen views en streams op YouTube te behalen. 

La Fuente is een echte muziekfanaat en met zijn vele jaren ervaring weet hij precies wat er nodig is voor een geweldig optreden met zijn unieke sounds. Boek La Fuente via Lukassen en wie weet staat hij binnenkort voor jou te draaien! 

Prijs La Fuente boeken

Ben je enthousiast over La Fuente en wil je graag weten wat het kost om hem in te huren? Neem contact op met Lukassen zodat we deze informatie met je kunnen delen. Ben je ook benieuwd naar de prijzen van vergelijkbare artiesten, zoals Dyna of Billy the Kit? Ook daarvoor neem je contact op met Lukassen. Wij helpen je graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang nog dezelfde dag een reactie van team Lukassen! 

Neem contact met ons op

Wil je graag meer informatie over het boeken van La Fuente over zijn beschikbaarheid of de kosten? Of wil je graag persoonlijk advies van één van onze medewerkers? Om welke reden je contact met ons wil opnemen, we denken graag met je mee en voorzien je nog dezelfde dag van meer informatie. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenbranche ben je bij ons gegarandeerd aan het juiste adres, en maak je jouw feest, evenement of festival tot een groot succes! Meer weten? Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl. Of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma