024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1695,-
Tijdsduur
60
Techniek
Exclusief
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

DJ en producer WeDamnz (Lennart) is dé mashup-koning van dit moment en krijgt support door o.a. Martin Garrix, Mike Williams, La Fuente en Afrojack. Deze talentvolle twintiger is al bekend met de grootste festivals ter wereld zoals Tomorrowland, Ultra Miami en EDC Las Vegas. Lennart wordt gezien als hét nieuwe talent in de internationale de EDM-scene!

WeDamnz draait commerciële muziek (die je ook op de Radio of in de kroeg hoort) in zijn eigen uplifting tech house stijl, dé stijl van dit moment! Verwacht geen vage lange remixen maar een herkenbare groovy sound die lekker pompt. Deze energieke topper is vaak te gast bij SLAM en tourt als kersverse EDM hero alle grote festivals en clubs af. WeDamnz is een vrolijke guy met een hoog energieniveau en staat garant voor een zeer explosief optreden!

Zijn sterke fanbase (met 100.000 abonnees op YouTube, miljoenen streams en meer dan 200.000 mashup downloads) groeit wereldwijd gigantisch. Zijn oprechte laagdrempeligheid maakt Lennart zeer geliefd bij het publiek.

WeDamnz boeken prijs
WeDamnz boeken betekent energie en herkenbaarheid op je feest. Afgelopen zomer draaide hij voor de eerste keer op de Zwarte Cross. De organisatie van het Zwarte Cross Festival had maar één ding te zeggen: "Bezoekers, kijk naar dit wonderkind!"

Ook een nieuwe frisse naam boeken op jouw feest of festival? De exacte prijs voor het boeken van WeDamnz hangt van verschillende factoren af. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie, zoals de prijzen, beschikbaarheid en meer.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma