024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3995,-
Tijdsduur
3x45
Techniek
Backline met Ledwall

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Alpha is een ultieme live sensatie met de heerlijkste hits en guilty pleasures van toen en nu in een spicy jasje gestoken. Deze nieuwe feestband is uitermate geschikt voor de vetste events en festivals.

Het repertoire van ALPHA coverband is divers, met de bekende hits van de zeroes tot aan het nieuwste van de internationale hitlijsten. Verwacht medleys die elkaar op een perfecte manier opvolgen in de drie sets. ALPHA sluit daarmee altijd aan op de wensen van het publiek en is in staat om alle doelgroepen te raken.

Coverband ALPHA boeken

On stage wordt de band gesteund door een volledig nieuw ontwikkeld decor vol bewegend licht. Tel daar nog eens de special FX bij op en het totaalplaatje is compleet. Anders dan bij vele bands speelt ALPHA drie sets van maar liefst 60 minuten! Meer geld voor je band dus. Het repertoire en de uitstraling maken coverband ALPHA de perfecte invulling voor jouw feestweek, tentfeest of bedrijfsfeest waar het dak er écht flink af mag. Interesse? Laat het ons weten en we denken graag met je mee.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma