024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2950,-
Tijdsduur
1 x 60 + 1 x 90 min
Techniek
Op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie Balloon

BALLOON is een frisse coverband uit Noord-Limburg. In 2018 kwamen de 6 muzikanten bij elkaar en vanaf dat moment was de band geboren. BALLOON speelt covers en medleys in afwisselende stijlen; een gaaf en divers repertoire in combinatie met een flitsende show!

BALLOON, DE MUZIKALE TIJDMACHINE

Een feest met BALLOON bestaat uit verschillende tijdzones; alles van de jaren 70 tot de hedendaagse muziek. Denk bijvoorbeeld aan hits van ABBA, Queen en Toto, maar ook Backstreet Boys en Whitney Houston komen voorbij.
Het zestal bestaat uit een prachtige zangeres, een energieke zanger en 4 fantastische rasmuzikanten.

BALLOON BOEKEN! EEN UNIEKE ERVARING VOOR JONG EN OUD
De coverband uit Limburg zet elke feesttent gegarandeerd op zijn kop! Door een mix te maken van historische en hedendaagse pop en rock hits maakt dat deze band een muzikaal spektakel is om naar te kijken en luisteren. In feesttenten en op pleinfeesten komt dit genre tegenwoordig erg goed tot zijn recht.

Neem contact op met ons team om te zien of ze beschikbaar zijn op de datum van jouw feest of event. Heb je aanvullende vragen of ben je op zoek naar specifieke informatie over het boeken van artiesten, boeken van bands, acts & het boeken van coverbands?
Wij denken graag met je mee en zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@lukassen.nl om gebruik te maken van onze jarenlange expertise.


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma