024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.


Boek Bart van Gijn voor een Onvergetelijk Optreden

Als je op zoek bent naar een artiest die een onvergetelijke indruk zal achterlaten op jouw evenement, zoek dan niet verder. Bart van Gijn is de perfecte keuze om je gasten te vermaken en een sfeer van opwinding en bewondering te creëren. In deze tekst laten we je kennismaken met Bart van Gijn en vertellen we je waarom je hem zou moeten boeken voor jouw volgende bijeenkomst.

Wie is Bart van Gijn?

Bart van Gijn is een geboren en getogen Brabander, afkomstig uit Uden. Op jonge leeftijd werd hij gegrepen door de muziek van niemand minder dan Elvis Presley, The King of Rock 'n Roll. Deze passie voor muziek bracht Bart al op jonge leeftijd naar de gitaar, en later volgde hij zanglessen om zijn talent verder te ontwikkelen.

Wat Elvis Presley uniek maakte, was zijn veelzijdigheid in verschillende muziekgenres, waaronder country, gospel en blues. Bart van Gijn heeft deze genres omarmd, geïnspireerd door Elvis, en heeft zichzelf ondergedompeld in de muziek van artiesten en groepen zoals Merle Haggard, The Highwaymen, J.D. Sumner & The Stamps Quartet, The Cathedrals, Jerry Lee Lewis en Carl Perkins.

Het Repertoire van Bart van Gijn

Bart van Gijn heeft een uitgebreid repertoire dat voornamelijk gericht is op countrymuziek. Met nummers als 'Your Man' van Josh Turner, 'All My Ex's Live in Texas' en 'Amarillo by Morning' van George Strait, 'Mama Tried' en 'Okie From Muskogee' van Merle Haggard, en klassiekers als 'Folsom Prison Blues' en 'Ring of Fire' van Johnny Cash, weet Bart van Gijn het publiek te betoveren.

Maar dat is niet alles - Bart zingt ook graag grote rock 'n roll-hits, zoals 'Blue Suede Shoes' en 'Great Balls of Fire', en brengt gospelliederen ten gehore, waaronder 'Help Me', 'I, John' en 'What a Friend We Have in Jesus'. Met zo'n divers repertoire kan Bart van Gijn de sfeer aanpassen aan jouw evenement en het publiek betoveren met zijn veelzijdigheid.

Holland's Got Talent Finalist

In 2022 zette Bart van Gijn Nederland in vuur en vlam met zijn deelname aan Holland's Got Talent. Zijn ongelooflijke talent en charisma maakten hem een publieksfavoriet en brachten hem helemaal tot de finale. Zijn optredens waren sensationeel en zijn stem was werkelijk ongeëvenaard. Als finalist bewees Bart dat hij een uitzonderlijke artiest is die elk podium kan domineren.

Bart van Gijn Boeken

Wil je jouw evenement naar een hoger niveau tillen en je gasten trakteren op een muzikale ervaring die ze nooit zullen vergeten? Boek Bart van Gijn voor een onvergetelijk optreden! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft, een festival of een andere speciale gelegenheid, Bart van Gijn zal de sfeer naar een hoger niveau tillen en je publiek betoveren.

Met zijn ongeëvenaarde talent en uitgebreide repertoire zal Bart van Gijn jouw evenement onvergetelijk maken. Wacht niet langer en boek Bart van Gijn vandaag nog voor een optreden dat je gasten nog lang zullen herinneren.

Bart van Gijn is niet alleen een muzikant, maar ook een entertainer die de kunst van het vermaken tot in de puntjes beheerst. Zijn charisma en passie voor muziek zullen jouw publiek betoveren, en zijn optreden zal jouw evenement tot een groot succes maken.

Aarzel niet en neem contact op met Lukassen om Bart van Gijn te boeken voor jouw volgende evenement. Laat je gasten genieten van de ongeëvenaarde muzikale magie van Bart van Gijn en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Bart van Gijn boeken is de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma