024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
3 x 45 min
Techniek
Incl. licht / geluid tot 750 personen
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Jan!

Ook voor 'n bakske koffie, of Tea!

Boston Tea Party op jouw evenement?
Boston Tea Party is dé spontane TOP! feestband van Nederland. Als de Boston Tea Party speelt is het gegarandeerd feest!

Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow dè garantie voor een volledig geslaagd feest! Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen zij het Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

Volgens insiders is de Boston Tea Party Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen! Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien!

De Boston Tea Party speelt vooral veel op de grotere bedrijfsfeesten (75% van de shows), kan lekker beesten op studentenfeesten, feest levendig op openbare podia en speelt verder graag op privé-feesten en bruiloften. Met of zonder bekende artiesten.

Een spetterende en knetterende drie mans blazerssectie, een pompende vier man sterke ritmesectie, drie spontane zangeressen, spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.

De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

Op veelvuldig verzoek is het mogelijk om de Boston Tea Party uit te breiden met een heuse big band blazers sectie van totaal 6 spetterende blazers: baritonsax, trombone, tenorsax, altsax en twee trompetten (dus een verdubbeling van de 3 blazers).
Hiervoor zijn speciaal alle blaaspartijen totaal herzien en opnieuw gearrangeerd. Dus niks partijen dubbelen (dat slaat muzikaal nergens op): alle sets spelen we in moddervet big band geweld. En het is extra gezellig met 13 mens op het podium!

De big band blazerssectie is eventueel ook mogelijk in combinatie met de Boston Tea Party & Friends spectaculaire finaleshow.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma