024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
op aanvraag
Techniek
op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Kevin!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Female Artist Agency met Power Female • DJ’s & VJ’s • Vocalisten • Muzikanten • Presentatrices • Danseressen - Alles voor een memorabel event!

Van een solo Female DJ of akoestische setting tot een complete damesband!

Who run the world…? GIRLS! DamesDraaienDoor is hét Female Artist Agency van Nederland en vertegenwoordigt de crème de la crème aan Nederlandse female DJ’s, musici, vocalisten, danseressen, VJ’s en presentatrices. De dames zijn stuk voor stuk doorgewinterde entertainers met de perfecte mix van elegantie, intelligentie en professionaliteit.

Of je nu op zoek bent naar een solo Female DJ of naar een complete meidengroep met wel tot tien(!) dames - DamesDraaienDoor biedt een veelzijdig scala aan acts passend bij elk evenement. Bij DamesDraaienDoor zijn niet alleen DJ-acts mogelijk; ook akoestische optredens met piano, percussie of gitaar behoren tot de mogelijkheden, evenals het boeken van losse vrouwelijke musici. Of het nu gaat om een intieme ceremonie, een bescheiden setting of een grootschalig festival of bedrijfsfeest, deze dames weten als geen ander hoe ze het publiek moeten vermaken. Ze zijn stuk voor stuk zeer getalenteerde artiesten met focus op het creëren van een unieke mix van muziek en live entertainment.

Wil je iets op maat? DamesDraaienDoor heeft de expertise, dus aarzel niet om extra informatie te vragen!

Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma