024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Davy Keys Boeken voor een onvergetelijke avond!

Ben jij op zoek naar de perfecte muzikale toevoeging voor jouw evenement? Zoek niet verder! Bij Lukassen kun je nu Davy Keys boeken, de muzikale duizendpoot die voorheen de bandleider was van de grootste Nederlandse artiesten. Davy Keys heeft zijn eigen route gekozen en is klaar om zijn unieke sound te laten horen, waarbij entertainen en mensen gelukkig maken centraal staan.

Davy Keys: Een muzikale sensatie op jouw podium

Davy Keys is niet zomaar een artiest; hij is een ware sensatie achter de Keys. Als voormalig bandleider van bekende Nederlandse artiesten weet hij als geen ander hoe hij de sfeer van een avond bepaalt. Nu kun je hem ook boeken voor een spetterende eigen show, waarbij hij zingend en spelend achter zijn Keys het publiek betovert. Samen met een getalenteerde drummer speelt hij meer dan 60 minuten lang de populairste en meest herkenbare hits. Deze muzikale cocktail staat garant voor succes op elk evenement.

Een feest van herkenning met Davy Keys

Davy Keys neemt je mee op een muzikale reis met hits van toen en vooral van nu. Zijn speelse interactie met het publiek en aanstekelijke energie zorgen ervoor dat elk feest transformeert in een waar spektakel. De unieke combinatie van zijn talent achter de Keys en de ondersteuning van een getalenteerde drummer creëert een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten. Het wordt een avond waar nog lang over nagepraat zal worden.

Davy Keys boeken: De sleutel tot succes

Wil je de sleutel tot een succesvol evenement in handen hebben? Davy Keys boeken is de oplossing! Zijn veelzijdigheid, ervaring en unieke benadering van entertainment maken hem de perfecte keuze voor allerlei gelegenheden. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement, met Davy Keys achter de Keys ben je verzekerd van een onvergetelijke avond vol muzikale hoogtepunten.

Davy Keys: Een kijkje in zijn biografie

Davy Keys, de muzikale duizendpoot en voormalig bandleider van toonaangevende Nederlandse artiesten, heeft zijn eigen pad gekozen. Zijn carrière is doorspekt met ervaringen die hem hebben gevormd tot de entertainer die hij vandaag is. Nu, met zijn eigen show, brengt hij niet alleen hits van bekende artiesten, maar laat hij ook zijn eigen stempel op de muziekwereld achter. Een avond met Davy Keys staat garant voor een unieke mix van talent, energie en muzikale magie. Boek hem nu bij Lukassen en maak jouw evenement onvergetelijk!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma