024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1495,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
Mon. set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Mariëlle!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Erik Mesie; ooit zanger van Toontje Lager, daarna succesvol op de solotour. Nu bevaart hij met zijn gloednieuwe band de wateren van de Nederlandstalige popscene. Deze ‘matrozen’ zijn dan ook reeds gevestigde namen, die hun sporen binnen de popmuziek ruimschoots hebben verdiend.

Begin jaren tachtig maakte Erik Mesie furore met zijn toenmalige band ‘Toontje Lager’. Zo verschenen in 1982 de singles ‘Net als in de film’ en ‘Ben jij ook zo bang’, die beiden grote hits werden. In 1983 werd ‘Zoveel te doen’ uitgebracht, dan binnen een week in de hitparades belandde. Wat volgde, was een periode vol televisie-optredens en live shows. Het succes werd herhaald met ‘Stiekem gedanst’ en het gelijknamige album. De Elpee kwam binnen op de tweede plaats in de hitlijsten, meteen onder ‘Thriller’ van Michael Jackson.

Erik Mesie is beschikbaar als solo act, waarbij hij al zijn grote hits ten gehore zal brengen. Zo zingt hij o.a. Net als in de film, Zoveel te doen, Stiekem gedanst en zonder jou.

Erik Mesie is uitermate geschikt voor de grote 80’s en 90’s Party’s welke op dit moment veel worden gegeven. Hij heeft er al op meerdere party’s tot volle tevredenheid mogen optreden, waarbij het publiek “Stiekem gedanst” nog steeds uit volle borst mee zingt!

 Erik Mesie boeken | inhuren doe je bij Lukassen

 De liedjes van Erik Mesie zijn vrolijk, herkenbaar en hebben een uitermate goed effect. Erik is te boeken als tape act (30 minuten), met zijn band Toontje Later en in combinatie met “De Heeren van Aemstel Band (DHVAB).”

In combinatie met DHVAB (De Heeren van Aemstel Band, verzorgt de band een avondvullend programma. Zo heeft u een complete show met deze top band, waarbij Erik Mesie een gastoptreden doet.

Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma