024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3395,-
Tijdsduur
3x45 min
Techniek
Backline
Socials

Vragen? Contact Ralf!

Dichter bij de Fantix-bron kom je niet!

De band FANTIX op jouw evenement?
In het oog springt het dynamische front van FANTIX. Een zanger en zangeres die niet alleen de mooiste nummers weten te zingen, maar die ook geboren entertainers blijken te zijn. Gaan we weer: Alle mannen spontaan verliefd en de dames zwijmelend vooraan het podium. Ondersteund door de beste muzikanten uit het hele land ontstaat er een band waar je niet omheen kunt.

Of het nu een kermis, dorpsfeest of verjaardag is, gezelligheid staat voorop! Jouw gasten zingen en dansen samen op de aanstekelijke muziek van FANTIX. Sociale dieren als de bandleden van FANTIX zijn, keren ze niet eerder huiswaarts voordat er foto’s zijn gemaakt voor Instagram, nummers zijn uitgewisseld op Whatsapp en de nodige streaks op Snapchat tenminste tien foto’s van FANTIX bevatten. We zeiden het al: de gezelligste coverband van Nederland en omstreken!

Coverband FANTIX boeken?
Wil je Fantix direct en gemakkelijk boeken? Of liever eerst vrijblijvend de mogelijkheden, kosten en beschikbaarheid bespreken? Neem contact op met Rick!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma