024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
Techniek
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Boek Flaire bij Lukassen

Wil jij jouw evenement naar een hoger niveau tillen met opzwepende muziek en een energieke performance? Dan is Flaire dé act die je zoekt! Bij Lukassen kun je nu eenvoudig Flaire boeken voor een feest dat je gasten nog lang zullen herinneren.

Flaire: Ongepolijste energie op het podium

Flaire, bestaande uit MaxLorenzo, Holty en producer Yves Springer, is een frisse en veelbelovende act die in 2022 het levenslicht zag. Met hun zelfgebrouwen, ongepolijste muziek creëren ze een unieke sfeer op het podium en weten ze moeiteloos het publiek mee te nemen op een muzikale reis.

Diverse Invloeden in repertoire

Het repertoire van Flaire is veelzijdig en doordrenkt met invloeden van pop, trance en house. Hierdoor ontstaat een unieke mix die geschikt is voor diverse evenementen, van bedrijfsfeesten tot festivals. De explosieve energie van de bandleden spat van het podium, waardoor elk optreden een ware belevenis wordt.

'Oog in Oog' Op Lowlands: Een vliegende start

Flaire wist al snel de aandacht te trekken met hun single 'Oog in Oog', die zelfs op het gerenommeerde Lowlands festival werd gedraaid door Tjade en Moody Mehran. Deze blootstelling zorgde voor een vliegende start en plaatste Flaire direct in de schijnwerpers van de Nederlandse muziekscene.

Liefde, lust en de nacht: Flaire's songteksten met een knipoog

De Nederlandstalige teksten van Flaire behandelen thema's als liefde, lust en de nacht. Met een knipoog en een dosis humor weet de band de juiste snaar te raken bij het publiek. De strakke beats ondersteunen de teksten en transformeren elke avond in een instant feest. Kortom, Flaire staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Flaire boeken via Lukassen

Wil je Flaire boeken voor jouw evenement? Entertainmentbureau Lukassen regelt het voor je. Met hun uitgebreide ervaring en uitgebreid netwerk in de entertainmentindustrie zorgen ze ervoor dat jouw feest een groot succes wordt. Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden!

De Biografie van Flaire

Zelfgebrouwen, ongepolijst en vooral erg dansbaar: zo omschrijf je de muziek van Flaire. De act, bestaande uit MaxLorenzo, Holty en producer Yves Springer, zag het levenslicht in 2022. Al snel kwamen ze in de schijnwerpers met hun single 'Oog in Oog', die werd gedraaid op Lowlands door Tjade en Moody Mehran. Flaire bezingt thema’s als liefde, lust en de nacht met Nederlandstalige teksten die een knipoog bevatten. Ondersteund door strakke beats transformeert Flaire elke avond tot een instant feest. Klaar voor het grote werk? Absoluut. Flaire is een act die je niet wilt missen op jouw evenement!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma