024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2995,-
Tijdsduur
1x30 + 1x40 + 1x50 minuten
Techniek
op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Jan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

FRAGMENT bestaat uit 3 Engelse mensen die zijn komen wonen in Nederland. Van origine schoolvrienden die zich troffen in Leigh-on-Sea Essex en besloten samen muziek te gaan maken voor hun beroep. Ze gaven hun werk op en besloten naar Nederland te komen. Vanaf toen ging alles in een stroomversnelling.
Vol enthousiasme werkte de coverband zich omhoog en is nu de drukst bezette band in Nederland.

Ze bezochten diverse radio en t.v.-programma’s waar ze live covers en eigen nummers speelden. Dit resulteerde in diverse albums o.a. “insufferable”, “here” en “the Dream Orchard” die terug te vinden waren in de Nederlandse hitlijsten.

In 1991 huurden ze zelfs de AHOY af waar ze een uitverkocht concert hebben gegeven. Reeds 16.000 t-shirts zijn er verkocht wat te kennen geeft hoe populair de band is. In 1996 heeft de groep voor de tweede maal de AHOY afgehuurd. Wederom een uitverkocht concert!!

FRAGMENT zet een show neer vol enthousiasme; de betere muziek; vele lichteffecten en rook; een complete georganiseerde muzikale chaos.

Al met al is FRAGMENT een avondje gezellige muzikale ontspanning en de band boeken doe je eenvoudig bij Lukassen. Dankzij onze jarenlange expertise kun je er zeker van zijn de juiste artiest te boeken!

Een MUST !!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma