024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3495,-
Tijdsduur
Op aanvraag
Techniek
Op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Teun!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Wilt u Gerard Ekdom inhuren als DJ, of geniet u ook altijd zo van de spontane en grappige manier waarop hij grote groepen publiek aanspreekt, of met andere gasten benadert? Gerard Ekdom is een echte artiest, die we natuurlijk vooral kennen van de verschillende radioprogramma’s die hij heeft gemaakt. U kunt Gerard Ekdom als DJ waarbij hij de meest unieke platen draait en nummers moeiteloos uit weet te zoeken aan de hand van slechts een paar vage tips, maar hij heeft daarnaast veel meer te bieden.

Arbeidsvitaminen

Gerard Ekdom werd in 1978 geboren en wist al vroeg dat hij DH wilde worden. Hij begon bij de lokale omroep De Bilt, maar maakte vervolgens al snel een overstap naar 3FM. Daar volgde hij de nachtopleiding van de AVRO, naast dat hij te horen was bij Magic FM en Hot Radio. Vervolgens mocht hij op zondagmorgen het programma EKDOM! Gaan maken en mocht hij bovendien twee weken invallen bij ‘Arbeidsvitaminen’. Dit betekende zijn grote doorbraak, waarop hij een dagelijks nachtprogramma kreeg. Vervolgens nam Gerard Ekdom het stokje over van Wim Rigter, als grote man achter Arbeidsvitaminen.

Ekdom in de nacht

U kunt Gerard Ekdom boeken om hoe u hem kent van het programma EFFE EKDOM dat hij daarna mocht gaan maken, maar het kan ook zijn dat u juist fan bent van Ekdom in de Nacht, of Ekstra Weekend. Hij werkt graag aan meerdere programma’s en heeft samen met Art Rooijakkers het AVRO-programma Fort Boyard mogen presenteren. Dit zorgt ervoor dat Gerard Ekdom beter bekend wordt bij het grote publiek en het inhuren een stuk beter verloopt.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma