024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2250,-
Tijdsduur
op aanvraag
Techniek
op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Henny Huisman boeken

Wil je voor jouw evenement de ultieme showman boeken? Zoek niet verder, want Henny Huisman is de persoon die je zoekt. Henny Huisman boeken is de sleutel tot een onvergetelijke ervaring voor jouw publiek. Op deze pagina vertellen we je alles over het boeken van Henny Huisman en waarom hij de perfecte keuze is voor jouw evenement. Lees snel verder!

Henny Huisman boeken: De ultieme showman

Henny Huisman is een naam die bekend is bij jong en oud. Met zijn sprankelende persoonlijkheid en jarenlange ervaring in de entertainmentindustrie weet Henny als geen ander hoe hij het publiek moet vermaken. Of je nu een bedrijfsfeest, jubileum, festival, of ander evenement organiseert, Henny Huisman brengt de sfeer met zich mee die je verwacht.

Henny Huisman: Een glansrijke carrière

Henny Huisman heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Hij presenteerde iconische tv-programma's zoals de Mini Playbackshow, Soundmixshow, Surpriseshow, 123 Show en Huize Huisman. Zijn talent en charisma hebben hem vele tv-prijzen opgeleverd. Maar Henny is niet alleen bekend in Nederland. Zijn formats hebben de hele wereld over gegaan, en hij heeft een blijvende impact gehad op de entertainmentindustrie.

Henny Huisman boeken voor jouw evenement

Het boeken van Henny Huisman voor jouw evenement is eenvoudig. Bij Entertainmentbureau Lukassen staan we voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw evenement een doorslaand succes wordt. Of je nu een grote show wilt neerzetten of een intiem feest wilt organiseren, Henny Huisman past zich moeiteloos aan aan de sfeer en het thema van jouw evenement.

Biografie van Henny Huisman

Henny Huisman heeft niet alleen op televisie indruk gemaakt, maar ook in de live-entertainmentwereld. Van sprankelende personeelsfeesten met hun eigen playbackshow tot soundmixshows, Henny brengt de magie van entertainment met zich mee. Zijn ervaring strekt zich uit over 40 jaar, en hij heeft nog steeds dezelfde passie voor het vermaken van mensen.

Bovendien was Henny Huisman te zien in het populaire televisieprogramma "Beter Laat Dan Nooit" bij SBS 6, waarin hij met andere bekende Nederlanders avonturen beleefde in het buitenland. Zijn veelzijdigheid en charisma maken hem de perfecte keuze als gastheer voor jouw festival, bedrijfsevenement, of feest. En vergeet niet, Henny weet als geen ander hoe hij jouw evenement spectaculair kan afsluiten met zijn bekende nummer 'Met z'n Allen'.

Wacht niet langer en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring door Henny Huisman te boeken. Neem vandaag nog contact op met Entertainmentbureau Lukassen en laat ons je helpen om jouw evenement tot een groot succes te maken!

Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma