024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 795,-
Tijdsduur
5 uur
Techniek
Tot 200 of tot 500
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

John Silvester van Schoonhoven is een geboren entertainer. Op de basisschool stond hij al in komische hoofdrollen op het podium en vanaf zijn 12e op diverse professionele podia, na een vuurdoop bij een grootse musical in Apeldoorns Orpheus en als zanger vanaf zijn 16e actief in diverse bands en musicals. Onder andere als leadzanger van de meest verrassende band van het Oeral festival in 1991, diverse grote popfestivals in Europa, en diverse theaters, zalen en kroegen. Overal stond John met zijn band en later als DJ-zanger.

Of het nu de huidige Top40 of André Hazes is, Neil Diamond, ABBA, Queen, Snollebollekes, Carnaval, Skihut of gezellige kroegen meezingers, na bijna 4 decennia muziek maken kent hij alle genres, voor elk feest.  

Geen idee wat uw gasten willen horen? Jong of oud, geen probleem! John maakt het voor iedereen een feest om nooit te vergeten.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma