024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2750,-
Tijdsduur
90 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Teun!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Loco Loco Discoshow boeken

De Loco Loco Discoshow is al jaren een begrip in het feestcircuit. Op Festivals als Zwarte Cross, Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Concert at Sea, Vierdaagsefeesten Nijmegen en Terschellings Oerol brachten zij het publiek in een abnormale feestelijke extase.

Deze DJ’s gaan verder waar anderen stoppen, want wat moet een DJ met korfbalbekers en bladblazers? De Loco’s schakelen moeiteloos tussen ouderwetse gezelligheid en moderne hits. Disco, New Wave, Rock en onvervalste Meezingers, maar ook vette Partyknallers en Dansplaten van de 90’s tot nu. Onder leiding van MC Stevie Starlight presenteren ze in hoog tempo tussen de muziek door vermakelijke interactieve spelletjes, waaronder de inmiddels wereldberoemde ‘Sambaballen Wedstrijd’ en de ‘Vlaggenzwaai Competitie’.

Het publiek kan hiermee schitterende sportprijzen winnen of zo’n handgeslagen Loco Loco gouden medaille. Zinvol? Nee, maar wel erg leuk! Deze mannen zijn al jaren de ongekroonde koningen van het onbezonnen dansfeest en weten elke keer het publiek weer te verrassen met nieuwe onderdelen en nieuwe muziek in hun show. De voetjes gaan dus gegarandeerd van de vloer! Kortom, alles Loco?

Neem contact op met Artiestenbureau Lukassen om de meest getalenteerde artiesten te boeken voor uw festival, bruiloft of bedrijfsfeest.

Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma